EUROLEAGUE

Ο Μπερτομέου ρίχνει "καμπάνες" για τα σχόλια στη διαιτησία

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει πάρει την απόφαση να επιβάλλει βαριές τιμωρίες σε όλους όσοι ασκούν δημόσια κριτική για τη διαιτησία στην EuroLeague.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, με ειδική ομάδα που έχει συστήσει βάζει στο "στόχαστρο" τις ομάδες της EuroLeague και τους παράγοντες αυτών προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μέσω ειδικής ομάδας που έχει συστήσει, έχει συγκεντρώσει όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από μέλη της λίγκας εναντίον της διαιτησίας (κάποια σχόλια έχουν ήδη τιμωρηθεί) και είναι έτοιμος να επιβάλει μεγάλες κυρώσεις, σε όσους προβούν εκ νέου σε δημόσια κριτική.

Αρκετές φορές, ακόμη κι οι προπονητές, έχουν σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις -οι οποίες όντως σε κάποιες περιπτώσεις δίνουν δικαιώματα για παράπονα- ωστόσο η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague θέλει να αποβάλλει όλα αυτά τα φαινόμενα/σχόλια, ώστε οι διαιτητές να κάνουν απερίσπαστα το έργο τους.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, σε βάθος χρόνου, θέλει να εφαρμόσει την τακτική αλά ΝΒΑ, όπου οι ποινές για το παραμικρό σχόλιο που αφορά στη διαιτησία είναι πολύ αυστηρές.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι και στη φετινή διοργάνωση όσο και στη περυσινή έχουν γίνει αρκετά λάθη, στα οποία δικαίως όλες οι ομάδες έχουν διαμαρτυρηθεί επίσημα και ανεπίσημα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ