EUROLEAGUE

Ο Μπερτομέου έρχεται στην Ελλάδα, πιθανό ραντεβού με τον Ολυμπιακό

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη (20/2), με σκοπό να συναντηθεί με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό προκειμένου να συζητηθεί (και) το θέμα του ban.

Οι σχέσεις μεταξύ του Τζόρντι Μπερτομέου και του Ολυμπιακού είναι χειρότερες από κάθε άλλη φορά και αυτός είναι ίσως ο λόγος που ο Γενικός Διευθυντής της EuroLeague αναμένεται - σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr - στην Αθήνα την Πέμπτη (20/2) προκειμένου να συναντηθεί με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι είναι δυσαρεστημένοι εδώ και καιρό και παρότι δεν έχουν πάρει επίσημα θέση, το μήνυμα έχει φτάσει στη Βαρκελώνη . Η τιμωρία του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, είναι η βασική αιτία της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές και έχει προκαλέσει άνευ προηγουμένου τριβή. Με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι τέλους και στη συγκεκριμένη διαμάχη.

Οι πληροφορίες από τη Βαρκελώνη αναφέρουν ότι η EuroLeague βρήκε αφορμή να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό λόγω μιας καταγγελίας που έγινε και αφορούσε μέλος της ομάδας το οποίο δεν βρισκόταν στο έγγραφο με τους διακανονισμούς που είχε στείλει η ΚΑΕ. Πρόκειται για υπόθεση του περασμένου καλοκαιριού, στην οποία πράγματι ο Ολυμπιακός είχε αμελήσει, με τη διαφορά ότι στην πορεία προχώρησε κανονικά στο διακανονισμό και πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα. Η EuroLeague όμως πάτησε στο λάθος του καλοκαιριού, προκειμένου να "τιμωρήσει" τους απείθαρχους ερυθρόλευκους.

Η EuroLeague την ίδια στιγμή πίεσε τον Ολυμπιακό να κάνει πίσω στην υπόθεση του αθλητικού δικαστή, οι ερυθρόλευκοι δεν το έπραξαν, όμως πλέον το συγκεκριμένο ζήτημα παύει να απασχολεί τους εμπλεκόμενους, αφού βγήκε απόφαση και αθωώνει τους πράσινους .

Προφανώς το τάιμινγκ δεν είναι καθόλου τυχαίο και πλέον όλο το βάρος πέφτει στην άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών του Ολυμπιακού. Ο ερχομός του Μπερτομέου στην Αθήνα γίνεται γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό και στη συνάντηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση. Είναι προφανές βέβαια ότι δύσκολα θα προλάβουν οι ΜακΚίσικ και Μπάικς να αγωνιστούν με την Βιλερμπάν και το ζήτημα θα διακανονιστεί από την επόμενη αγωνιστική.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ