EUROLEAGUE

Ο Μίτσοβ είπε ατομιστή τον Τζέιμς, απάντησε ο Αμερικανός

Ο Μίτσοβ είπε ατομιστή τον Τζέιμς, απάντησε ο Αμερικανός
EUROKINISSI

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ αποκάλεσε με έμμεσο τρόπο ατομιστή τον Μάικ Τζέιμς σε συνέντευξή του, με τον Αμερικανό γκαρντ να απαντάει μέσω twitter, σε μία κόντρα από το πουθενά.

Οι Μάικ Τζέιμς και Βλάντιμιρ Μίτσοβ συνυπήρξαν πέρυσι (2018/19) στην Αρμάνι Μιλάνο. Αν πάντως κάποιος κρίνει από τα τελευταία λεγόμενά τους, μάλλον αυτή η συνύπαρξη δεν ήταν ακριβώς αρμονική, αφού ξαφνικά βρίσκονται στα.. μαχαίρια.

Ο λόγος που πλέον όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι οι δυο τους μάλλον δεν τα πάνε καλά ήταν μία δήλωση του Μίτσοβ στην εφημερίδα "La Repubblica", όπου με έμμεσο τρόπο αποκάλεσε τον Τζέιμς ατομιστή!

Συγκεκριμένα, ο Μίτσοβ δήλωσε: " Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Στο τέλος, μετράνε μόνο τα αποτελέσματα των ομάδων και αυτά θυμούνται όλοι. Κοιτάξτε τον Μάικ Τζέιμς, ήταν ο πρώτος σκόρερ της EuroLeague πέρυσι, αλλά δεν παίζει πλέον στην Αρμάνι αν και είχε συμβόλαιο".

Ο Τζέιμς ενημερώθηκε για αυτή την δήλωση λοιπόν και δεν άργησε να απαντήσει, κάνοντάς το με τον τρόπο που ξέρει καλά: Το twitter. Εκεί λοιπόν, έγραψε: " Θα μπορούσα να πω πολλά. Θα μείνω όμως συγκεντρωμένος στην σεζόν και στο να πάρουμε νίκες. Εύχομαι όλοι να κάνετε το ίδιο"

Ο Μίτσοβ είπε ατομιστή τον Τζέιμς, απάντησε ο Αμερικανός

Ο Τζέιμς μάλιστα λίγο αργότερα έκανε retweet ένα σχόλιο που έλεγε πως " έπαιζε στο Μιλάνο και μετά... υποβαθμίστηκε στην κάτοχο της EuroLeague... Ελπίζω να υποβαθμιστώ κι εγώ έτσι στην δουλειά μου".

Βλέποντας κάποιος αυτή την αλληλεπίδραση των δύο άλλοτε συμπαικτών, μάλλον μπορεί να καταλάβει γιατί η Αρμάνι απέτυχε την περσινή σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ