ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μίτσιτς είναι ο MVP της EuroLeague για τον μήνα Νοέμβριο

Ο Μίτσιτς είναι ο MVP της EuroLeague για τον μήνα Νοέμβριο
EUROKINISSI

Ο Βασίλιε Μίτσιτς αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της EuroLeague για τον προηγούμενο μήνα, οδηγώντας την Αναντολού Εφές σε μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της.

Ο Βασίλιε Μίσιτς αναγεννήθηκε πέρυσι δίπλα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι εμφανίσεις του ήταν εκπληκτικές, γεγονός που άνοιξε τον δρόμο για τη μετακίνησή του στην Αναντολού Εφές. Με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ο Σέρβος guard πραγματοποιεί μία ακόμα πολύ καλή χρονιά στη EuroLeague.

Μήνα με τον μήνα, o έμπειρος πλέον άσος ανεβάζει την απόδοσή του με αποκορύφωμα τις μαγικές επιδόσεις του τον Νοέμβριο. Απολύτως δίκαια, η EuroLeague του απένειμε το βραβείο του MVP για τον περασμένο μήνα. Πώς να μην ενδώσει άλλωστε όταν ο point-guard της τούρκικης ομάδας σκόραρε 13.3 πόντους κατά μέσο, κατέβασε 3.7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ κατά μέσο όρο;

Ο Μίτσιτς οδηγεί σταθερά την Εφές σε μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της. Το βραβείο του MVP ήταν η πρώτη φετινή του επιβράβευση και μία από τις πολλές που φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν τη φετινή χρονιά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ