EUROLEAGUE

Ο μαθητής κέρδισε τον δάσκαλο

Ο μαθητής κέρδισε τον δάσκαλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε αποτέλεσε την... είδηση της χθεσινής (25/2) βραδιάς στην Euroleague, την ώρα που ο Έλιοτ Ουίλιαμς ξεχώρισε με το κάρφωμα που έκανε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δείτε τις καλύτερες φάσεις.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε είχε χαρακτηριστεί "Game of the Week" από την Euroleague. Δικαιολογημένα. Οι "πράσινοι" υποδέχθηκαν τη μοναδική -μέχρι χθες (25/2)- αήττητη ομάδα του Top 16, καλωσόρισαν (για τρίτη φορά) τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά δεν αποδείχθηκαν οι καλύτεροι δυνατοί οικοδεσπότες.

Η νίκη τους (76-71) μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ, με την Euroleague να την ξεχωρίζει ως γεγονός απ όσα έγιναν στην επανέναρξη του Top 16. Μην ξεχνάμε -μέσα σε όλα- άλλωστε πως ο μαθητής (Σάσα Τζόρτζεβιτς) κέρδισε τον δάσκαλό του (Ζέλικο Ομπράντοβιτς).

Το κάρφωμα του Έλιοτ Ουίλιαμς στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ό,τι πιο εντυπωσιακό είδαν οι φίλοι της Euroleague χθες, με τον νεοαποκτηθέντα γκαρντ να ολοκληρώνει με τον πλέον ιδανικό τρόπο τον "πράσινο" αιφνιδιασμό, μετά την ασίστ του Νικ Καλάθη.

Η πιο εντυπωσιακή τελική πάσα έγινε πάντως στη Γερμανία, από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο "τσάτσο" της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε έτοιμο καλάθι στον Τζέφερι Τέιλορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Ένας έτερος Πρωταθλητής Ευρώπης, ο Γκουστάβο Αγιόν, κέρδισε τον άτυπο τίτλο της κορυφαίας τάπας, για να βοηθήσει την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να φτάσει σε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι.

Η Euroleague έδωσε... τα σέβη της στον Νάντο ντε Κολό για το καλάθι που έβαλε στο παιχνίδι με τη Χίμκι, αφού ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ