EUROLEAGUE

Ο Λάνγκφορντ "βλέπει" ΤΣΣΚΑ στο Final Four

Ο Λάνγκφορντ "βλέπει" ΤΣΣΚΑ στο Final Four
EUROKINISSI

H EuroLeague ζήτησε από επτά παίκτες που δεν συμμετέχουν στο Final Four, να κάνουν τις προβλέψεις τους. Διαβάστε τι απάντησε ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Η ΤΣΣΚΑ θα κατακτήσει την φετινή EuroLeague σύμφωνα με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν ένας από τους επτά παίκτες που τους ζητήθηκε να κάνουν προβλέψεις για την έκβαση του φετινού Final Four της Βιτόρια, με τον Λάνγκφορντ να επιλέγει την ΤΣΣΚΑ για πρωταθλήτρια, την Φενέρμπαχτσε να φτάνει στον τελικό και τον Κόρι Χίγκινς να κατακτά το βραβείο του MVP.

" Είναι δύσκολη η πρόβλεψη επειδή η Φενέρμπαχτσε δεν έχει πλήρες ρόστερ", είπε για τον ημιτελικό Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές. " Είναι πάντως η μοναδική ομάδα στην διοργάνωση που μπορεί να παίξει χωρίς τόσους παίκτες. Στο τέλος, θα επιλέξω την Φενέρ, επειδή πιστεύω πως ένας ή δύο από αυτούς τους παίκτες θα παίξουν και ότι ο Ομπράντοβιτς θα τους έχει έτοιμους".

Όσον αφορά στον άλλον ημιτελικό; " Η ΤΣΣΚΑ είναι ιντριγκαδόρικη επιλογή επειδή είναι πάντοτε το φαβορί. Είναι δύσκολο να κοντράρεις την Ρεάλ επειδή ξέρω από πρώτο χέρι πόσο καλή ομάδα είναι. Ωστόσο, θα επιλέξω την ΤΣΣΚΑ επειδή είχαν πολλά να ξεπεράσουν αυτή τη χρονιά και αυτό τους προετοίμασε για αυτή τη στιγμή", τόνισε ο Λάνγκφορντ.

Τι θα γίνει στον τελικό; " Νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ θα τον κερδίσει. Πιστεύω ότι έχει τον καλύτερο συνδυασμό ύψους, ταλέντου και αθλητικότητας για να κερδίσει δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες. Οι τραυματισμοί της Φενέρ, ο παράγοντας της πρώτης φοράς για την Εφές και οι προηγούμενες δύο αναμετρήσεις με την Ρεάλ, δημιουργούν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για αυτούς".

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού επέλεξε επίσης και τον Κόρι Χίγκινς για το βραβείο του MVP, εξηγώντας ότι " είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης της ΤΣΣΚΑ. 'Εχει κάνει απίστευτη δουλειά φέτος. Από τότε που έπαιξα αντιμέτωπος του στην Ρωσία μέχρι φέτος, έχει δείξει τεράστια ωρίμανση ως παίκτης και ως ηγέτης σε αυτή την ομάδα. Επίσης, πιστεύω ότι θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο επειδή δεν τον ψήφισαν στις καλύτερες πεντάδες της χρονιάς".

Τι ψήφισαν οι επτά παίκτες:

Παίκτης Φενέρμπαχτσε - Εφές ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Πρωταθλήτρια MVP
Βενσάν Πουαριέ Αναντολού Εφές Ρεάλ Ρεάλ Φακούντο Καμπάσο
Ααρον Γουάιτ Φενέρμπαχτσε ΤΣΣΚΑ ΤΣΣΚΑ Νάντο Ντε Κολό
Τζόρνταν Μίκι Φενέρμπαχτσε Ρεάλ Ρεάλ Γουόλτερ Ταβάρες
Πάου Ρίμπας Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ/ΤΣΣΚΑ Κλάιμπερν / Καμπάσο
Νεμάνια Γκόρντιτς Αναντολού Εφές ΤΣΣΚΑ ΤΣΣΚΑ Κόρι Χίγκινς
Κιθ Λάνγκφορντ Φενέρμπαχτσε ΤΣΣΚΑ ΤΣΣΚΑ Κόρι Χίγκινς
Μάικλ Ρολ Φενέρμπαχτσε Ρεάλ Ρεάλ Φακούντο Καμπάσο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ