EUROLEAGUE

Ο Λάνγκφορντ τα έχει... 500

Ο Λάνγκφορντ τα έχει... 500

Ο Κιθ Λάνγκφορντ χρειάζεται μόνο 14 πόντους για να σπάσει το ρεκόρ του Νάντο Ντε Κολό για τους περισσότερους πόντους σε μία σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά τους αριθμούς τους 24ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παούλιους Γιανκούνας ανέβηκε στη 10η θέση του ιστορικού πίνακα των σκόρερς, ο Κιθ Λάνγκφορντ έγινε ο τρίτος με 500+ πόντους σε μία σεζόν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποχρέωσε τη Μπαρτσελόνα σε μία αρνητική επίδοση. Και αυτοί είναι μόνο τρεις από τους αριθμούς που ξεχώρισαν από την 24η αγωνιστική της EuroLeague...

2.390

Τόσους πόντους έχει πλέον στην καριέρα του ο Παούλιους Γιανκούνας. Ο Λιθουανός πάουερ φόργουορντ της Ζαλγκίρις Κάουνας είναι πλέον 10ος στη λίστα με τους σκόρερς της EuroLeague.

512

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που ξεπέρασε τους 500 πόντους σε μία σεζόν. Οι άλλοι δύο είναι ο Νάντο Ντε Κολό (525) και ο Μάλκολμ Ντιλέινι (504) από την περσινή σεζόν.

31

Τόσα εύστοχα δίποντα είχε στον αγώνα με την Ούνικς Καζάν η Αναντολού Εφές, ισοφαρίζοντας το φετινό ρεκόρ στην EuroLeague. Πλέον το μοιράζεται με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, η οποία είχε τον ίδιο αριθμό εύστοχων διπόντων στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 25 Ιανουαρίου.

7

Τα κλεψίματα που έκανε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Ζαλγκίρις Κάουνας. Τα 7 κλεψίματα είναι πάντως μόλις η 11η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της EuroLeague. Το ρεκόρ ανήκει στον Τζεφ Τρεπάνιερ (11) από τη σεζόν 2005-06.

4

Οι πόντοι που δέχτηκε η ΤΣΣΚΑ από τη Μπαρτσελόνα στο πρώτο δεκάλεπτο του μεταξύ τους αγώνα. Ο αριθμός αυτός αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τους Καταλανούς στην EuroLeague τα τελευταία 17 χρόνια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ