EUROLEAGUE

Ο Κάρολ έσωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κάρολ έσωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν "αγκαλιά" με τη νίκη στην Ισπανία, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή στα τελευταία τρία λεπτά, επικρατώντας χάρη σε τρίποντο του Τζέισι Κάρολ στα 3.1'' (101-99). Συγκλονιστικό φινάλε στο BarclayCard Center.

Το πιο συγκλονιστικό παιχνίδι της Euroleague έως τώρα διεξήχθη στο BarclayCard Center, εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το θρίλερ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (101-99). Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με διψήφιο προβάδισμα μέχρι τρία λεπτά πριν το τέλος, όταν κι άρχισε η αντεπίθεση διαρκείας της "Βασίλισσας", που ολοκληρώθηκε στα 3.1'' για το φινάλε με το τρίποντο του Τζέισι Κάρολ.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις των προπονητών

Ο αγώνας

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι με την επίθεσή της να "βγάζει φωτιές. Ας όψονται οι Ρούντι Φερνάντεθ και Φελίπε Ρέγιες που έκαναν εξαιρετική δουλειά κοντά και μακριά από το καλάθι, για να αποτελέσουν τον βασικότερο λόγο που η ομάδα του Πάμπλο Λάσο βρέθηκε στο +13 (33-20) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Όσο καλή ήταν όμως μέχρι το 10ο λεπτό, εξίσου κακή ήταν στη συνέχεια -μέχρι την ανάπαυλα.

Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε η ευστοχία των παικτών της Μπάγερν Μονάχου στα τρίποντα (6/11), στοιχείο που αποτέλεσε την "αιχμή του δόρατος" για τους φιλοξενούμενους. Κι αφού το δίδυμο των Άλεξ Ρένφρο και Τζο Μπράιαντ αποτέλεσε το... αντίβαρο στη δράση των γηπεδούχων, οι Βαυαροί βρήκαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο σκορ. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας φέρει το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία (51-51).

Η αντεπίθεση των παικτών του Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν σταμάτησε εκεί αφού η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Να είναι καλά ο Κέι Σι Ρίβερς, που είχε βαλθεί να "σκοτώσει" την πρώην ομάδα του. Ο -αποχωρήσας στο φινάλε του καλοκαιριού- φόργουορντ ένιωθε... άνετα στο BarclayCard Center, όπως καταδείκνυαν τα ποσοστά του, την ώρα που είχε φτάσει τους 15 πόντους στο 30ο λεπτό (με τον Νιχάντ Τζέντοβιτς να προσθέτει άλλους 17 πόντους στο ίδιο διάστημα).

Κι εκεί όπου η Μπάγερν Μονάχου ήταν το απόλυτο αφεντικό (φτάνοντας στο +10) με τρία λεπτά να μένουν για το τέλος, ήρθε η ώρα της ανατροπής από την απέναντι πλευρά. Ο Ρούντι Φερνάντεθ έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και το τρίποντο του Τζέισι Κάρολ (στα 3.1'') ήταν αυτό που "υπέγραψε" το συγκλονιστικό comeback της "Βασίλισσας", που γλίτωσε τη δεύτερη σερί ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 33-20, 51-51, 73-81, 101-99.

Τα στατιστικά του αγώνα

Δείτε το τρίποντο του Τζέισι Κάρολ

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ