ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καμπάτσο από τη μία ρακέτα στην άλλη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όπως ο Ντοντσιτς πριν από ένα χρόνο!

Ο Καμπάτσο από τη μία ρακέτα στην άλλη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όπως ο Ντοντσιτς πριν από ένα χρόνο!

Το τρίποντο από τη μία ρακέτα στην άλλη από παίκτη της Ρεάλ σε βάρος της Μπαρτσελόνα έχει γίνει παράδοση, αφού πριν τον Καμπάτσο είχε κάνει το ίδιο πριν από 1 χρόνο ο Λούκα Ντόντσιτς!

Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει κάνει... παράδοση τα τρίποντα από τη μία ρακέτα στην άλλη, αφού μετά την ΤΣΣΚΑ το έκανε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα χθες (13/12). Το τρελό της όλης ιστορίας όμως δεν είναι αυτό. Το τρελό είναι ότι πριν από έναν χρόνο, παρά μία μέρα για την ακρίβεια, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο ο Λούκα Ντόντσιτς, για την ίδια αγωνιστική της EuroLeague , κόντρα στην ίδια ομάδα (Μπαρτσελόνα)! Απλώς το έκανε σε άλλο καλάθι!

Μοιάζει τρελό, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: Πριν από έναν χρόνο, στις 14 Δεκεμβρίου 2017 για την ακρίβεια, ο Ντόντσιτς έκανε αυτό για την 12η αγωνιστική της EuroLeague στον αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα, στη νίκη των Μαδριλένων με 87-75:

Χθες λοιπόν, στις 13 Δεκεμβρίου 2018, ο Καμπάτσο έκανε αυτό για την 12η αγωνιστική της EuroLeague, στον αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα, στη νίκη των Μαδριλένων με 92-65 :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ