EUROLEAGUE

Ο Ιτούδης τα έβαλε με τον κόσμο της ΤΣΣΚΑ: "Έχουμε μόνο 7.000 φιλάθλους;"

Ο Ιτούδης τα έβαλε με τον κόσμο της ΤΣΣΚΑ: "Έχουμε μόνο 7.000 φιλάθλους;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν εξοργισμένος με την μικρή προσέλευση του κόσμου, έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ και έφερε για παράδειγμα την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε δύσκολα την Μπασκόνια με 98-90 και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Ιτούδης τα έβαλε με τους φιλάθλους της ομάδας του. Το γήπεδο δεν γέμισε και το "παρών" στις εξέδρες έδωσαν μόλις 7.000 οπαδοί των γηπεδούχων και ο Έλληνας προπονητής τα έβαλε με τον κόσμο. Αναρωτήθηκε αν ο ρωσικός σύλλογος έχει λίγους οπαδούς και έφερε για παράδειγμα την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης χολίασε τα εξής: "Δεν ξέρω τι παραπάνω περιμένει ο κόσμος από αυτή την ομάδα. Πραγματικά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Συγχαρητήρια στους 7.000 φίλους της ομάδας που ήρθαν στο γήπεδο. Ήταν ενθουσιώδεις και μας βοήθησαν. Όμως, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μόνο 7.000 φιλάθλους; Είναι κάτι που το αναρωτιέμαι...

Πείτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Έχει μόνο 7.000 φιλάθλους η ΤΣΣΚΑ; Κάνετε μία σπουδαία και σημαντική δουλειά. Θα ήθελα ειλικρινά να ρωτήσετε τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ, τι παραπάνω περιμένουν από αυτή την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μαχόμαστε σκληρά σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε. Παίζουμε καλό μπάσκετ και η ομάδα έχει το καλύτερα δυνατό ρόστερ.

Ήταν αυτή εικόνα στο γήπεδο με τις κενές θέσεις; Ρίξτε μία ματιά στο ΟΑΚΑ. Πήγαν 20.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Το ίδιο συμβαίνει και στην Βιτόρια με τους οπαδούς της Μπασκόνια. Πας και παίζεις στα γήπεδα της Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού και αισθάνεσαι την πίεση. Με εμάς τι συμβαίνει στην έδρα μας;

Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ. Γνωρίζουν από μπάσκετ, αλλά τους θέλουμε και κοντά μας. Ελάτε στο γήπεδο μας, στηρίξτε και χειροκροτήστε την ομάδα. Ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου. Δεν είναι τίποτε περισσότερο ή λιγότερο, από την αλήθεια. Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη υποχρέωση, την πρόκριση στο Final Four. Ελάτε κοντά μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε μία ακόμη μεγάλη μάχη στο δεύτερο ματς της σειράς".

Σίτο Αλόνσο (Μπασκόνια): "Έπρεπε να είχαμε κάνει καλύτερο ξεκίνημα. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς στο ξεκίνημα του αγώνα. Στην συνέχεια βελτιωθήκαμε, παλέψαμε, τους κοντράραμε, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένες λεπτομέρειες. Κάναμε ορισμένα λάθη στο τελευταίο λεπτό. Αντιδράσαμε, αλλά στο τελευταίο λεπτό κάναμε λάθος σε ένα play το οποίο και μας κόστισε. Πρέπει να επανέλθουμε, κυρίως πνευματικά και να παλέψουμε στο δεύτερο ματς. Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε μέσα στη Μόσχα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ