EUROLEAGUE

Ο Ιτούδης επιμένει: "Θέλω playoffs αντί για Final Four"

Ο Ιτούδης επιμένει: "Θέλω playoffs αντί για Final Four"
EUROKINISSI SPORTS

Κατεβασμένα κεφάλια στην προπόνηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και σε εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης. "Είμαστε ζωντανοί, δεν πεθάναμε" έλεγε κάνοντας τον σταυρό του ο Δημήτρης Ιτούδης, που επέμεινε πως προτιμά playoffs αντί για Final Four.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν αρκετά "βαρύ", αρκετά ζόρικο για τους μπασκετμπολίστες και τα προπονητικά teams της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπετε, οι δυο ηττημένες ομάδες των ημιτελικών της Παρασκευής έπρεπε να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να επιστρέψουν στο Sinan Erdem Dome για την προπόνηση πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, τον αυριανό μικρό τελικό που θα ξεκινήσει στις 18:00.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Νάντο Ντε Κολό κάθονταν πίσω από τη μία μπασκέτα και συζητούσαν για το χθεσινό παιχνίδι, εμφανώς απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και την ακόμα μία ήττα απέναντι στον κακό τους δαίμονα, τον Ολυμπιακό.

Ο Ιτούδης επιμένει: "Θέλω playoffs αντί για Final Four"

" Καταρχήν, δεν πεθάναμε. Είμαστε εδώ, ζωντανοί και μιλάμε" είπε ο Δημήτρης Ιτούδης όταν τον ρώτησαν τι σκέφτηκε τη στιγμή που ο Βασίλης Σπανούλης "σκότωνε" την ομάδα του. Έτσι είναι το μπάσκετ, μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές χάνεις, άλλες θριαμβεύεις και άλλες αποτυγχάνεις παταγωδώς.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επανέλαβε αυτό που έχει πει και στο παρελθόν, πως θα προτιμούσε ο τίτλος του Πρωταθλητή Ευρώπης να κρίνεται μέσω playoffs, όπως για παράδειγμα γίνεται στο ΝΒΑ και όχι σε ένα Final Four όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Παραδέχθηκε πάντως πως σέβεται το υπάρχον σύστημα. Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά.

" Να, δείτε. Αύριο το βράδυ θα παίξουν στο ματς τίτλου ο τρίτος και ο πέμπτος της κανονικής περιόδου, ενώ ο πρώτος και ο δεύτερος θα βρίσκονται στον μικρό τελικό" εξήγησε ο Ιτούδης, που παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν πιο τυχερός και πιο ικανός σε κρίσιμες στιγμές του ημιτελικού.

Ο Ιτούδης επιμένει: "Θέλω playoffs αντί για Final Four"

Περισσότερη απογοήτευση έβλεπες στα πρόσωπα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και ειδικά σε εκείνο του Σέρχιο Γιουλ που πραγματικά έδειχνε άλλος άνθρωπος. Τρομερά καταπονημένος, ίσως και να μην είχε κοιμηθεί. Προσπάθησε πολύ, έκανε συγκλονιστική προσπάθεια απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και ήθελε πολύ αυτό το τρόπαιο.

Ίσως το βράδυ, ο φοβερός και τρομερός Ισπανός να χαμογελάσει, καθώς όλα δείχνουν πως θα πάρει το βραβείο του MVP της regular season στο γκαλά της EuroLeague.

Στην αλλαγή της σκυτάλης, όταν η ΤΣΣΚΑ έβγαινε από το γήπεδο για να μπει σε αυτό η Ρεάλ, έβλεπες μόνο κατεβασμένα κεφάλια. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως αυτές οι δυο ήταν οι κορυφαίες ομάδες της χρονιάς, εκείνες με τη μεγαλύτερη συνέπεια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ