EUROLEAGUE

Ο Γιασικεβίτσιους τα "έχωσε" σε παίκτη που έβαλε το καλάθι του αγώνα!

Ο Γιασικεβίτσιους τα "έχωσε" σε παίκτη που έβαλε το καλάθι του αγώνα!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους "τρελάθηκε" (και δικαίως) και άρχισε να ουρλιάζει στον Αρτούρας Μιλάκνις, λίγες μόλις στιγμές αφότου ο παίκτης σφραγίσει με τρίποντο το "διπλό" της Ζαλγκίρις στην έδρα της Φενέρμπαχτσε!

Υπάρχει η σωστή επιλογή στο τέλος ενός αγώνα, υπάρχει και η λάθος. Και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και όταν μία λάθος επιλογή οδηγεί σε κάτι καλό, έστω και το μεγαλύτερο "διπλό" της σεζόν για μία ομάδα. Και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φρόντισε να το κάνει αυτό σαφές στον Μιλάκνις κατά την διάρκεια του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στη νίκη της ομάδας του με 90-89 ! Τι έγινε όμως; Ιδού:

Με την Ζαλγκίρις να προηγείται με 87-86 στην έδρα της πρωταθλήτρια Ευρώπης και να βγάζει την άμυνα του ματς και να μένουν 5 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα, ο Μιλάκνις πήρε την μπάλα στην γωνία. Η λογική έλεγε ότι έπρεπε είτε να την κρατήσει, είτε να πασάρει. Προς έκπληξη όλων όμως σηκώθηκε και επιχείρησε τρίποντο, στο οποίο και ευστόχησε! Το σκορ έγινε 90-86 και η Ζαλγκίρις "καθάρισε" το παιχνίδι, με τον Μιλάκνις να πανηγυρίζει! Ο Γιασικεβίτσιους από την πλευρά του όμως "τρελάθηκε" και άρχισε να ουρλιάζει στον παίκτη του, αφού αν αστοχούσε και έπαιρνε το ριμπάουντ η Φενέρμπαχτσε, τότε μπορεί η Ζαλγκίρις να έχανε το παιχνίδι!

" Αν έχανε αυτό το σουτ θα επέστρεφε στην Λιθουανία με άλλο αεροπλάνο" (!) δήλωσε μετά τον αγώνα ο Λιθουανός τεχνικός, χωρίς να είναι σίγουρο ότι έκανε πλάκα.

Δείτε το τρομερό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ