EUROLEAGUE

Ο Ερυθρός Αστέρας... ξέρανε τη Ρεάλ

Ο Ερυθρός Αστέρας... ξέρανε τη Ρεάλ

Ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε από το ξεκίνημα τις διαθέσεις του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο τέλος την υπέταξε με 94-88 δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την πρόκρισή της στο ΤΟΡ 16 σε αντίθεση τους “ερυθρόλευκους”.

Με ψυχή και ώθηση από την κερκίδα ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε της Ρεάλ με 94-88 στο Βελιγράδι και βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στο ΤΟΡ 16 την ίδια ώρα που η “Βασίλισσα” βρίσκεται στη τελευταία θέση του ομίλου και κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη συνέχεια της φετινής Euroleague.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του ματς

Πρώτα βιολιά για τους νικητές οι Τσίρμπες με 26 και Μίλερ με 24 πόντους ενώ για τους ηττημένους οι Ροντρίγκεζ και Αγιόν είχανε από 16.

Στο παιχνίδι ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε αποφασισμένος και προηγήθηκε με 11-2 με το τρίποντο του Μίλερ στέλνοντας το πρώτο μήνυμα στην Ρεάλ Μαδρίτης που όπως αποδείχθηκε δεν έγινε αντιληπτό. Κι αυτό γιατί το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς αντέδρασε στο 14-12 με τον Αγιόν και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ του 28-18. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο συνέχισε να ψάχνεται και στο δεύτερο και βρέθηκε να χάνει με 42-30 στο 16΄ με το καλάθι και φάουλ του Τσίρμπες για να πάει στα αποδυτήρια με το εις βάρος της 46-43 μετά το τρίποντο του Ροντρίγκεζ και με ένα σερί της 4-13.

Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια ο Ερυθρός Αστέρας κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 23΄ όταν και η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε με 48-49 με τον Αγιόν και με ένα σερί 2-11 ξέφυγε με 50-60 ξανά με τον Αγιόν. Με την διαφορά να είναι στο -10 οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα αντέδρασαν και μείωσαν στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου σε 66-67 με το δίποντο του Στίματς στο 29'.

Κι όσο για το τέταρτο; Στα μέσα του ο Ερυθρός Αστέρας ξέφυγε με 79-73 δια χειρός του Τσίρμπες με την Ρεάλ Μαδρίτης με το δίποντο του Κάρολ να μείωσε στο 39΄ στο καλάθι σε 88-86. Σε εκείνο το σημείο όμως μίλησε η ψυχή των γηπεδούχων που σε συνδυασμό με τα άστοχα τρίποντα των φιλοξενούμενων έφτασαν στη νίκη με το 94-88.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ