EUROLEAGUE

Ντατόμε για τη συμφωνία: "Οι ομάδες άκουσαν τη φωνή των παικτών"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ELPA, Τζίτζι Ντατόμε, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρέθηκα η «χρυσή τομή» με τις ομάδες σχετικά με την περικοπή στις ετήσιες αποδοχές των παικτών της EuroLeague.

Μπορεί ο Μάικ Τζέιμς να... βγάζει αφρούς για τη συμφωνία των ομάδων με την Ένωση των Παικτών αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι της φετινής περιόδου, ωστόσο ο Τζίτζι Ντατόμε έχει τελείως διαφορετική άποψη.

Ο πρόεδρος της ELPA εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος τονίζοντας σε δηλώσεις του: « Τα μέλη της ELPA έδειξαν μεγάλη ενότητα σε αυτές τις διαπραγματεύσεις και έδωσαν ένα παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί η ένωση των παικτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τον χρόνο που αφιέρωσαν και την προσπάθειά τους, καθώς και τις ομάδες που άκουσαν τη φωνή των παικτών. Ως παίκτες συνειδητοποιούμε ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για τον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις γενικά. Είμαι περήφανος που θα μπορούσαμε να βρούμε μια συμφωνία για το καλό των παικτών, των συλλόγων και της EuroLeague. Αυτή η συμφωνία έδειξε ότι υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των ομάδων και των παικτών όχι μόνο σε εγχώριο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

Ο διευθυντής της Ένωσης, Μπόστιαν Νάχμπαρ, πρόσθεσε: « Με αυτήν τη συμφωνία καταφέραμε να εξαλείψουμε πολλά θέματα σχετικά με τους μισθούς για τους παίκτες, τα οποία θα μπορούσαν να συναντήσουν κατά τη διάρκεια της αναστολής ή της ακύρωσης της σεζόν. Τώρα εστιάζουμε στη συλλογή και την παροχή σχετικών πληροφοριών για τη θέσπιση ιατρικών προτύπων και πρωτοκόλλων, τα οποία θα χρειαστούν για να συνεχιστεί αυτή η σεζόν ή να ξεκινήσει η επόμενη. Η υγεία και η ασφάλεια των παικτών πρέπει να παραμείνουν προτεραιότητα».

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ