EUROLEAGUE

Ναβάρο: "Θέλω να συνεχίσω να παίζω, στόχος η τρίτη EuroLeague"

Ναβάρο: "Θέλω να συνεχίσω να παίζω, στόχος η τρίτη EuroLeague"

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε Ισπανική εφημερίδα, δηλώνοντας ότι θέλει να παίξει τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο, ενώ τόνισε πως θέλει να κατακτήσει ακόμα μία EuroLeague με τη Μπαρτσελόνα.

Η φετινή σεζόν είναι εφιαλτική μέχρι στιγμής για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και ταυτόχρονα είδε τη Μπαρτσελόνα να μένει νωρίς εκτός από την συνέχεια της EuroLeague.

Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν αποθαρρύνει τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας "AS" έδειξε ότι το λεέι η καρδιά του ακόμα.

" Θέλω να παίξω και του χρόνου" δήλωσε αρχικά ο Ναβάρο, για να συμπληρώσει στην συνέχεια ότι θα ήθελε να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα. " Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσω με τον σύλλογο, αλλά ανυπομονώ να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα".

Ο Καταλανός γκαρντ τόνισε ακόμα ότι δεν θα έλεγε όχι και στην προοπτική της Εθνικής ομάδας: " Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τη Μπαρτσελόνα και μετά θα μιλήσω για την Εθνική. Θα ήθελα όμως να παίξω. Νομίζω ότι φροντίζω το σώμα μου καλά. Απέχω δύο συμμετοχές από τις 239 του Χουαν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, αλλά δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω απλώς για να τον ξεπεράσω, αλλά επειδή μου αρέσει η Εθνική. Πρώτα όμως θα πρέπει να μιλήσω με τη Μπαρτσελόνα όταν τελειώσει η σεζόν και μετά θα πάρω κάποια απόφαση".

Ο Ναβάρο παραδέχθηκε στην συνέχεια ότι η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη: " Από τότε που απέκτησα ενεργό ρόλο στο ροτέισον σίγουρα είναι η πιο δύσκολη σεζόν στην ομάδα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα όμως. Στον αθλητισμό έχουμε δει πολλές φορές τα δεδομένα να ανατρέπονται στο τέλος".

Στο τέλος, πάντως, όταν ρωτήθηκε πώς θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του, με μία τρίτη κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague ή ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, δεν δίστασε να απαντήσει: " Μία τρίτη EuroLeague με τη Μπαρτσελόνα. Βρίσκομαι σε καλό δρόμο, αφού έχω ήδη δύο, και την προτιμώ από το Ολυμπιακό μετάλλιο, κυρίως επειδή χρονικά βρίσκεται πιο κοντά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ