EUROLEAGUE

Ναβάρο: "Να κάνω πιο δύσκολο για τον Σπανούλη να με φτάσει"!

Ναβάρο: "Να κάνω πιο δύσκολο για τον Σπανούλη να με φτάσει"!

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που "έσπασε" το φράγμα των 4.000 πόντων. Δείτε πώς τα κατάφερε, αλλά και την τρομερή δήλωσή του ότι θέλει στο μέλλον να σκοράρει κι άλλους πόντους προκειμένου να μην τον φτάσει ο Βασίλης Σπανούλης, που βρίσκεται στην 2η θέση (VIDEO)!

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο σημείωσε ακόμα ένα ρεκόρ. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague κατάφερε με τους 4 πόντους που σημείωσε στην ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Φενέρμπαχτσε στην 30η αγωνιστική να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που "έσπασε" το φράγμα των 4.000 πόντων !

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με το ιστορικό καλάθι του Ναβάρο, καθώς και τις δηλώσεις του, με τον Καταλανό γκαρντ να λέει αρχικά ότι αισθάνεται περήφανος για το ρεκόρ του, αν και διασκέδαζε περισσότερο από το σκοράρισμα το πώς "διάβαζε" το παιχνίδι, πριν καταλήξει λέγοντας πως " το να είμαι ο πρώτος σκόρερ είναι εκπληκτικό. Νομίζω ότι ο Σπανούλης είναι πίσω μου (σ.σ, κάτι που ισχύει με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να βρίσκεται στην 2η θέση με 3.276 πόντους). Ελπίζω ότι θα προσθέσω κι άλλους πόντους ώστε να το κάνω πιο δύσκολο για αυτόν να με φτάσει"!

Δηλώσεις που αν μη τι άλλο δείχνουν τον σεβασμό που έχει ο Ισπανός σούπερ σταρ στον Αρχηγό του Ολυμπιακού, κάτι που βέβαια είναι αμοιβαίο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ