EUROLEAGUE

Ναβάρο για Σπανούλη: "Παίκτης σημείο αναφοράς"

Ναβάρο για Σπανούλη: "Παίκτης σημείο αναφοράς"

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε για το γεγονός ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα τον προσπεράσει στον πίνακα των σκόρερ της EuroLeague και αποθέωσε τον Kill Bill.

Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής ο Βασίλης Σπανούλης να μην κατάφερε να πετύχει τους δώδεκα πόντους που ήθελε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για να προσπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της EuroLeague υπό το βλέμμα του σπουδαίου Καταλανού.

Ο "Kill Bill" έχει 4.143 πόντους και βρίσκεται στο -9 από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Με άλλα λόγια, χρειάζεται ακόμη δέκα για να κατακτήσει την κορυφή.

Ο Χουάν Κάρλο Ναβάρο μίλησε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη. "Ο Βασίλης για πολλούς ανθρώπους, όπως και για εμένα, είναι ένας παίκτης που αποτελεί σημείο αναφοράς. Σύντομα θα με ξεπεράσει στους πόντους. Αυτό θα γίνει την μία αγωνιστική ή την άλλη. Είμαι περήφανος, που αποτελώ μέρος της ιστορίας της Euroleague. Είναι σημαντικό ότι βλέπω έναν παίκτη με τόσο ταλέντο και σπουδαία κληρονομιά να με ξεπερνάει" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα κυνηγήσει το συγκεκριμένο ρεκόρ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη (02/01).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ