EUROLEAGUE

Νάντο Ντε Κολό, ο μεγάλος στόχος της Βαλένθια

Νάντο Ντε Κολό, ο μεγάλος στόχος της Βαλένθια
EUROKINISSI

Η Βαλένθια ετοιμάζεται για τη EuroLeague κι ο μεγάλος της στόχος είναι η επιστροφή του Νάντο Ντε Κολό. Σενάριο που, πάντως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, γι' αυτό εξετάζονται κι εναλλακτικές λύσεις για την περιφέρεια.

Η Βαλένθια κατέκτησε πριν από μερικές εβδομάδες το EuroCup κι έκλεισε θέση στη EuroLeague της αγωνιστικής περιόδου 2019/20. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά και ο μεγάλος στόχος ακούει στο όνομα "Νάντο Ντε Κολό"!

Ο Γάλλος γκαρντ κατέκτησε τη EuroLeague με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο του Final 4, όμως, δήλωσε πως η Βαλένθια έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Βλέπετε, στη συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε από το 2009 έως το 2012, ενώ από εκεί είναι και η γυναίκα του.

Σύμφωνα με το Superdeporte.es η Βαλένθια εξετάζει την περίπτωση του Ντε Κολό, ωστόσο η απόκτηση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Γι' αυτό και παράλληλα στο στόχαστρο βρίσκονται οι Τόμας Ερτέλ και Νίκολα Λαπροβίτολα. Ο πρώτος δεν θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, ενώ ο δεύτερος έκανε τρομερή χρονιά με τη Γιοβεντούτ Μπανταλόνα (17.2 πόντοι, 6.4 ασίστ), αναδείχθηκε MVP του ισπανικού πρωταθλήματος κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ