EUROLEAGUE

"Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο"

"Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο"

Η Μπαρτσελόνα πάει για το 3/3 απέναντι στην άσημη αλλά επικίνδυνη Τουρόφ. Διαβάστε τι δήλωσαν Τσάβι Πασκουάλ και Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (31/10, 21:45) την Τουρόφ για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ επιθυμεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του απέναντι στην πολωνική ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη χαρά της νίκης.

"Δύσκολη και απαιτητική η Τουρόφ, αλλά θέλουμε τη νίκη"

"Η Τουρόφ είναι μία νέα πρόκληση για εμάς. Έρχονται από δύο σερί ήττες, αλλά που πάντα παλεύει για τη νίκη. Το αμυντικό τους παιχνίδι επίσης είναι πολύ καλό. Έπειτα από τη νίκη μας στο Μιλάνο αυτό το εντός έδρας παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Η Τουρόφ θα είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός αντίπαλος. Οι παίκτες μου θα χρειαστούν μία επιπλέον προσπάθεια για να καταλάβουν με ποιους παίζουν αντίπαλοι. Ο Ναβάρο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και ίσως θα μπορούσε να παίξει λίγο. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα έχει πολύ χρόνο, γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμος" ήταν τα λόγια του τεχνικού των "μπλαουγκράνα".

Από πλευράς παικτών για τη Μπαρτσελόνα ο Ματσιέι Λάμπε δήλωσε: "Η Τουρόφ μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα στη Πολωνία. Διαθέτουν πολύ ταλέντο και παρά τις δύο ήττες έχουν παίξει καλά και στα δύο παιχνίδια της Euroleague. Έχουν ψηλούς που μπορούν να σουτάρουν από πολύ μακριά και θα είναι πολύ απαιτητικοί".

"Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Από την άλλη ο προπονητής της πολωνικής ομάδας Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς δήλωσε: "Είναι πάντα ιδιαίτερο συναίσθημα να παίζεις σε μία τόσο μπασκετική χώρα όπως είναι η Ισπανία. Κι αυτό το συναίσθημα γίνεται ακόμη πιο δυνατό όταν σκέφτομαι το παιχνίδι μας απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Πολλές φορές σκέφτηκα πως το να είσαι ανάμεσα σε τόσο διάσημες ομάδες σε ένα τόσο δύσκολο γκρουπ σημαίνει πολλά για εμάς, αλλά τώρα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε μαζί τους σε παρόμοιο επίπεδο και να τους ανταγωνιστούμε. Από την άλλη πλευρά, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε γιατί πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή που εκπροσωπώ την Πολωνία στη Euroleague. Αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στη Μπαρτσελόνα και είμαι σίγουρος πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να φτάσουμε στη νίκη".

"Πρέπει να βγούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι και με κίνητρο ώστε να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε την Μπαρτσελόνα. Θα είναι η καλύτερη στιγμή μας εάν πάρουμε τη νίκη. Θα παίξουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει" ήταν τα λόγια του Μάρντι Κόλλινς από πλευράς παικτών για την Τουρόφ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ