EUROLEAGUE

Να κάνει βήμα τετράδας θέλει ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τελευταία... διαβολοβδομάδα της EuroLeague κάνει πρεμιέρα σήμερα (20/3), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρας θέλοντας να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις προκειμένου να παραμείνει "ζωντανός" στη μάχη για μία θέση στην πρώτη 4αδα της EuroLeague.

Με το ηθικό στα ύψη μετά το "διπλό" στη Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, στην τελευταία φετινή "διαβολοβδομάδα" της διοργάνωσης, όπου κάθε ομάδα θα δώσει από δύο παιχνίδια.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει περιθώριο για "γκέλα", αφού έχοντας μέχρι στιγμής ρεκόρ 15-11 ξέρει ότι σε περίπτωση ήττας από τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι από δύσκολο έως αδύνατο να προλάβει το "τρένο" της τέταρτης θέσης, για την οποία μάχεται μαζί με την Ρεάλ (16-11), την Χίμκι (15-11) και την Ζαλγκίρις (15-11).

Οι "πράσινοι" αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να έχουν διαθέσιμους τους Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι, οι οποίοι πήραν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους (διάστρεμμα και τράβηγμα αντίστοιχα). Είναι εξαιρετικά αμφίβολο ωστόσο αν ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στην διάθεσή του τον Μάρκους Ντένμουν, ο οπίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (20/3):

Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι (19:45)

Ζαλγκίρις - Μιλάνο (20:00)

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας (21:15)

Βαλένθια - Ρεάλ (21:30)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ