EUROLEAGUE

MVP της αγωνιστικής για 11η φορά ο Ντε Κολό!

MVP της αγωνιστικής για 11η φορά ο Ντε Κολό!

Την καλύτερη φετινή εμφάνισή του έκανε κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Νάντο Ντε Κολό, που αναδείχθηκε MVP της (5ης) αγωνιστικής για 11η φορά στην καριέρα του.

Ξεκίνησε τη σεζόν ολίγον τι υποτονικά. Σιγά σιγά όμως βρίσκει ρυθμό. Ο λόγος για τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη νίκη επί της Ζαλγκίρις με 94-91 , έκανε ατομικό ρεκόρ στο δείκτη αξιολόγησης της EuroLeague (37) και κατέκτησε παράλληλα το βραβείο του πολυτιμοτέρου παίκτη της 5ης αγωνιστικής.

Αυτή ήταν η 11η φορά στην καριέρα του που ο 30χρονος Γάλλος γκαρντ ανακηρύχθηκε MVP μιας αγωνιστικής και η πρώτη φετινή. Ο Ντε Κολό δεν χρειάστηκε να παίξει πάνω από 29'22'' για να βάλει 25 πόντους με 4/4 ελεύθερες βολές, 6/7 δίποντα και 3/7 τρίποντα.

Ο άσος της ΤΣΣΚΑ μοίρασε ακόμα 10 ασίστ (άγγιξε το ατομικό ρεκόρ του, που είναι 11 από τη σεζόν 2014-15) και είχε ακόμα 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Συν τοις άλλοις, επέκτεινε το σερί των εύστοχων ελεύθερων βολών στη διοργάνωση, φτάνοντας αισίως τις 30!

Δεύτερος στη λίστα με τους παίκτες που έβγαλαν το καλύτερο index rating στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ήταν ένας συμπαίκτης του Ντε Κολό στην ΤΣΣΚΑ, ο Γουίλ Κλάιμπερν. Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε κι αυτός ατομικό ρεκόρ στη διοργάνωση τόσο σε index rating (34), όσο και σε πόντους (26).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ