EUROLEAGUE

MVP για τον Δεκέμβρη ο εντυπωσιακός Μέλι

MVP για τον Δεκέμβρη ο εντυπωσιακός Μέλι

Ο Νικολό Μέλι αναδείχθηκε MVP για τον Δεκέμβρη στην EuroLeague. Ο Ιταλός πάουερ-φόργουορντ της Μπάμπεργκ ολοκλήρωσε τον μήνα έχοντας μέσο όρο 15.6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.

Πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται αναμφισβήτητα στους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague. Ο Νικολό Μέλι αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης για τον Δεκέμβρη. Σε έξι αναμετρήσεις είχε μέσο όρο 15.6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1 μπλοκ ανά παιχνίδι, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις.

Το ranking του Νικολό Μέλι μέτρησε "24.5", με τα ποσοστά ευστοχίας του να φτάνουν το 60% (δίποντα/τρίποντα). Είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε career-high με 27 πόντους (4/8δ, 6/8τρ) και ranking "40", σημειώνοντας και ένα εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ παράλληλα με 14 ριμπάουντ.

Από τα καλύτερα "4άρια" στην φετινή EuroLeague, έχοντας δείξει σημάδα βελτίωσης σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού του, με τον Ιταλό φόργουορντ, μάλιστα, να είναι και τρίτος στο σύστημα αξιολόγησης συνολικά στην σεζόν, έχοντας βαθμό αξιολόγησης "19.6", όντας πίσω από τους Νάντο Ντε Κολό (21.1) και Κιθ Λάνγκφορντ (25.5). Επίσης, είναι τρίτος στα ριμπάουντ (8.0), ενώ είναι και δεύτερος σε ποσοστό ευστοχίας από την περιφέρεια, έχοντας μέσο όρο 58.7% (27/46).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μέλι δεν είναι ένας συνηθισμένος ψηλός
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ