EUROLEAGUE

MVP 2ης αγωνιστικής: Άντριου Γκούντελοκ

MVP 2ης αγωνιστικής: Άντριου Γκούντελοκ

Όπως και αν προφέρεται το όνομα του, ο Andrew Goudelock είναι ο MVP της δεύτερης ημέρας στη φετινή Euroleague, μετά τα όσα έκανε στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Τουρόφ. Τι έκανε; Δείτε.

Η Φενέρμπαχτσε δεν ήταν από τις ομάδες που αγχώθηκαν ιδιαίτερα στη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, με την επίσκεψη της στην Πολωνία να εξελίσσεται σε απλή υπόθεση (76-91) και γιατί... έτσι ήθελε ο Άντριου Γκούντελοκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Φενέρ έχει πάρει φόρα (έχει 23π. ανά αγώνα στην Ευρώπη) και μετά την εξαιρετική εμφάνιση της πρεμιέρας, είχε 27π., με 9/14 διπ., 1/4 τριπ., 6/7 βολές, 2-1 ριμπ., 2 ασίστ, 3 κλεψ., πέντε κερδισμένα φάουλ και κανένα λάθος σε 31.10. Όλα αυτά έγιναν 30 στο σύστημα αξιολόγησης και του έδωσαν το Νο1 στη σχετική λίστα.

Για την ακρίβεια, του έδωσε το Νο2, πίσω από τον Μάρκους Ουίλιαμς που έφτασε το 31, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από τη Νεπτούνας, οπότε ο Αμερικανός γκαρντ των Σέρβων τέθηκε εκτός συναγωνισμού. Το ΤΟΡ3 συμπλήρωσε ο Αντρέι Βορόντσεβιτς, ο οποίος πρόσφερε στο θρίαμβο της ΤΣΣΚΑ επί της Μακάμπι 13π., 4 ασίστ και 3 τάπες, για να φτάσει το 29.

Δείτε τα highlights της εμφάνισης του, αλλά και διαβάστε ποιος είναι... αυτός ο τύπος.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ