EUROLEAGUE

Μπόζινταρ Μάλκοβιτς εναντίον Ζενίτ και... Προμηθέα

Μπόζινταρ Μάλκοβιτς εναντίον Ζενίτ και... Προμηθέα
EUROKINISSI

Με τον Ζόρντι Μπερτομέου, τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τις έξι από τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών του EuroCup τα έβαλε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, επειδή η Παρτίζαν δεν θα βρίσκεται τη σεζόν 2020/21 στη EuroLeague.

Η απόφαση του Ζόρντι Μπερτομέου να δώσει στις 18 ομάδες της φετινής EuroLeague το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020/21 έχει ενοχλήσει τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς. Ο 68χρονος πρώην προπονητής και νυν πρόεδρος της Σερβικής Ολυμπιακής Επιτροπής τα έβαλε με τον Ισπανό παράγοντα, με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και με τις έξι από τις οκτώ ομάδες του EuroCup για να πείσει ότι η Παρτίζαν πρέπει να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

" Οι άνθρωποι της EuroLeague λένε ότι δεν υπάρχουν δώρα στη διοργάνωσή τους και θέλω να τους κάνω την εξής ερώτηση: Τι έχει κάνει περισσότερο η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από την Παρτίζαν; Απλώς έχει την Gazprom. Αν αυτό δεν είναι δώρο, τότε τι είναι; Θα έπρεπε να κάνουν μια κίνηση καλής θέλησης και να προσφέρουν δύο θέσεις στην επόμενη σεζόν στις δύο καλύτερες ομάδες του EuroCup, την Παρτίζαν και τη Βίρτους Μπολόνια" είπε ο Μάλκοβιτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι TV Prva.

Για την ιστορία, η Παρτίζαν και η Βίρτους Μπολόνια είναι δύο από τις οκτώ ομάδες που έφτασαν στα προημιτελικά του EuroCup μαζί με τον Προμηθέα, τη Βενέτσια, τη Μονακό, την Ούνικς Καζάν, τη Μάλαγα και την Τόφας που -κατά τα λεγόμενα του Μπόζα- είναι κατώτερες από τους Σέρβους και τους Ιταλούς. Τέλος, οι Πατρινοί κέρδισαν φέτος τη Βίρτους Μπολόνια στην Πάτρα (78-69) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ