EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Βγάζουμε ενέργεια σαν ομάδα"

Μπουρούσης: "Βγάζουμε ενέργεια σαν ομάδα"

Ο Γιάννης Μπουρούσης στάθηκε στην ενέργεια που βγάζει η Λαμποράλ Κούτσα σαν ομάδα, ενώ δήλωσε πως οι Βάσκοι στάθηκαν τυχεροί στην άμυνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Βιτόρια, ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τη νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί του Ολυμπιακού στη κάμερα της NOVA.

Ο Έλληνας σέντερ συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Είναι τιμητικό μετά από τόσα χρόνια να φτάνω σε τόσο υψηλό ranking, αλλά σημασία έχει η νίκη, το γεγονός ότι κερδίσαμε. Δεν κοιτάω το τι έκανα εγώ. Ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε, ξέραμε ότι δεν θα το έκανε. Είναι ομάδα που θέλει να πάει στο Final 4. Σταθήκαμε τυχεροί στην άμυνα και μείναμε στο πλάνο μας κερδίζοντας τον αγώνα".

Για την ποιότητα της ομάδας της Λαμποράλ: "Είναι δικαιολογίες που λένε όλοι διάφορα για εμάς, αλλά η ομάδα είναι καινούργια και ο προπονητής. Στο Μιλάνο ήμασταν πολύ καλοί. Και τότε δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι, ακόμα και αν δεν κερδίσαμε. Είμαστε νέα ομάδα, μαχητική ομάδα, βγάζουμε ενέργεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ