EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς: "Άντιτς και Σλούκας θέλουν να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ"

Μπογκντάνοβιτς: "Άντιτς και Σλούκας θέλουν να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ"

Γράφοντας στο επίσημο blog του στην EuroLeague ενόψει του Final Four της Κωνσταντινούπολης, o Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δήλωσε πως ξέρει πως οι Άντιτς και Σλούκας θέλουν να βρουν τον Ολυμπιακό στον τελικό, ενώ τόνισε αστειευόμενος ότι δεν έχει άλλα εισιτήρια να δώσει.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ξέρει ότι ο Πέρο Άντιτς και ο Κώστας Σλούκας δεν ξεχνάνε το "ερυθρόλευκο" παρελθόν τους. Και φρόντισε να το τονίσει αυτό γράφοντας το επίσημο blog του στην σελίδα της EuroLeague ενόψει του Final Four της Κωνσταντινούπολης.

" Είμαι σίγουρος ότι ο Πέρο Άντιτς και ο Κώστας Σλούκας θέλουν να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ στον άλλο ημιτελικό, επειδή έχουν παίξει για αυτή την ομάδα" έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ, πριν στην συνέχεια πει για τον αγώνα των "ερυθρόλευκων" με τους Ρώσους ότι " ανυπομονώ να δω και αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν τεθεί αντιμέτωπες πολλές φορές σε Final Four. Όπως εμείς και η Ρεάλ, βρισκόντουσαν στο Final Four πριν από δύο χρόνια στη Μαδρίτη και είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πιο αμυντική ομάδα και η ΤΣΣΚΑ πιο επιθετική, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κερδίσει ο οποιοσδήποτε".

Μιλώντας τώρα για τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Ρεάλ, ο Μπογκντάνοβιτς υποστήριξε πως " γνωριζόμαστε πολύ καλά, αλλά αυτή τη φορά θα είμαστε και οι δύο ομάδες πλήρεις, κάτι που δεν ίσχυε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Προφανώς η Ρεάλ είχε μία καταπληκτική σεζόν και είναι μία σπουδαία ομάδα με βάθος, ηγέτες και επικίνδυνους παίκτες σε κάθε θέση. Προσπαθούμε να βρούμε ένα πλάνο για να τους αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το πιο δυνατό Final Four στο οποίο έχω βρεθεί, επειδή και οι άλλες τρεις ομάδες δεν έχασαν πολλά παιχνίδια φέτος".

Τέλος, ο Μπογκντάνοβιτς θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά ένα πράγμα: Δεν έχει εισιτήρια! " Όλος ο κόσμος στην Κωνσταντινούπολη έχει τρελαθεί για το Final Four και πρέπει να πω για τελευταία φορά κάτι: Δεν έχω εισιτήρια! Έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια και ξέρω ότι υπάρχουν κάποια σάιτ που πουλάνε εισιτήρια άλλων ανθρώπων που δεν θα έρθουν τελικά. Είναι επίσημο σάιτ, αλλά μη με ρωτήσετε πάλι: Δεν έχω εισιτήρια, όχι πια"!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ