EUROLEAGUE

Μπλατ: "Στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου, εκτός του ΝΒΑ"

Μπλατ: "Στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου, εκτός του ΝΒΑ"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου εκτός του ΝΒΑ και σχολίασε πως η Ρεάλ διαθέτει αθλητικότητα, μέγεθος και ταχύτητα. Ράντονιτς: "Άξιζε να περάσει η Νταρουσάφακα".

Η Νταρουσάφακα νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 78-62 και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ντέιβιντ Μπλατ (Νταρουσάφακα): "Ξέραμε πως δεν θα είχαμε εύκολο έργο. Παρακολουθήσαμε τον Αστέρα σε ολόκληρη την χρονιά και ξέραμε πόσο δύσκολος και σκληρός αντίπαλος είναι. Ο Ερυθρός Αστέρας πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, ήταν πάντα ανταγωνιστικός. Ήμασταν όμως αποφασισμένοι για την πρόκριση και αξίζαμε να νικήσουμε. Πλέον είμαστε στα playoffs της EuroLeague και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Παίξαμε καλή άμυνα, ενώ λειτουργήσαμε έξυπνα στην επίθεση. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Παίξαμε ομαδικά και λειτουργήσαμε σωστά σαν σύνολο. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση, όταν προηγηθήκαμε με 25 πόντους κόντρα στο Μιλάνο και μετά χάσαμε. Τα πάντα έδειχναν δύσκολα για εμάς, αλλά καταφέραμε να επανακάμψουμε. Η Νταρουσάφακα δεν είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο ευρωπαϊκή μπάσκετ. Είμαστε μία νέα ομάδα, η οποία προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου εκτός του ΝΒΑ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Αξίζαμε να βρεθούμε στους "8". Μέσα στην σεζόν παλέψαμε και σημειώσαμε ορισμένες μεγάλες νίκες. Θα αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ, η οποία είναι η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague στην φετινή σεζόν. Έχουν ποιότητα. αθλητικότητα και βάθος στο ρόστερ τους. Έχουν μέγεθος και ταχύτητα. Είναι δύσκολη σειρά, αλλά θα παλέψουμε με κουράγιο και με καρδιά".

Nτέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): "Συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα για την νίκη και την πρόκριση. Μας νίκησαν δύο φορές μέσα στην σεζόν στην EuroLeague και άξιζαν την πρόκριση. Ολοκληρώσαμε την κανονική διάρκεια μετρώντας 16 νίκες και αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν αρκετό για εμάς για να μπούμε στους "8". Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πραγματοποιήσαμε μία καταπληκτική σεζόν στην EuroLeague. Μας πλήγωσε το 10-0 με το οποίο ξεκίνησε το ματς η Νταρουσάφακα. Παλέψαμε μετά να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε 1/16 τρίποντα, τραγικό ποσοστό και αυτό μας κόστισε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ