EUROLEAGUE

Μπλατ: "Δεν είχαμε λύσεις"

Μπλατ: "Δεν είχαμε λύσεις"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι η ομάδα του για να έπαιρνε τη νίκη έπρεπε να κάνει σπουδαίο ματς, κάτι δεν κατάφερε.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι η νευρικότητα των παικτών του στα τελευταία λεπτά κόστισε στην ομάδα του.

" Στην τέταρτη περίοδο δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση κι αυτό επηρέασε και την άμυνά μας. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως έπραξε καλά να περάσει την μπάλα μέρα στη ρακέτα, κάτι που δεν έκανε σε όλη τη διάρκεια της σειράς", δήλωσε και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

" Για να κερδίζαμε θα έπρεπε να κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και δεν φτάσαμε στα επίπεδα που έπρεπε. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν νευρικοί και δεν κάναμε ό,τι έπρεπε".

Για την επιλογή του να αφήσει στο τέλος τον Οχαγιόν στον πάγκο και να περάσει στο παρκέ τον Μάλετ ανέφερε: " Είχαμε πρόβλημα στο μακρινό σουτ και ήθελα κάποιον παίκτη για να μας δώσει αυτό το στοιχείο. Γι’ αυτό επέλεξα να αφήσω εκτός τον Οχαγιόν στο τέλος. Πάντα είναι πιθανό να δει κάποιος διαφορετικά μία επιλογή. Αναμφίβολα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και πιστεύω πως θα το κάνει στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ