EUROLEAGUE

Μπερτομέου: "Το καλεντάρι της FIBA αποδείχθηκε λάθος σε όλες τις διοργανώσεις της"

Μπερτομέου: "Το καλεντάρι της FIBA αποδείχθηκε λάθος σε όλες τις διοργανώσεις της"
EUROKINISSI

O Τζόρντι Μπερτομέου έκανε επίθεση στην FIBA, δηλώνοντας πως το καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αποδείχθηκε λανθασμένο, τόσο στα παράθυρα όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η κόντρα της EuroLeague με την FIBΑ συνεχίζεται. Το τελευταίο επεισόδιο είχε πρωταγωνιστή τον Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος με δηλώσεις που έκανε σε ιταλικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι το καλεντάρι της FIBA κρίνεται ως αποτυχημένο.

" Το καλεντάρι της FIBA αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος σε όλες τις διοργανώσεις της. Από τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων που έγιναν στα μέσα της σεζόν, μέχρι την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έναν χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες" δήλωσε αρχικά ο Γενικός Γραμματέας της EuroLeague, για να συμπληρώσει:

" Η FIBA πρέπει να κάτσει να σκεφτεί και να δει πόσοι παίκτες δεν πήγαν στις εθνικές τους ομάδες. Η λογική λέει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να επιστρέψει στη μορφή που ήταν και να διεξάγεται ζυγές χρονιές. Υπάρχει όμως ακόμα το πρόβλημα με τα παράθυρα. Είναι σωστό οι εθνικές να παίζουν αγώνες στην έδρα τους. Η πρότασή μας είναι αυτοί οι αγώνες να γίνονται το πρώτο 15μερο του Ιουλίου".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ