Μπερτομέου σε παίκτες της EuroLeague: "Να παίξουμε κι ας μην έρχεται τέλεια σεζόν"

"Πιθανότατα δεν θα δούμε μια τέλεια σεζόν, θα είναι όμως διαφορετική" ήταν τα λόγια του Ζόρντι Μπερτομέου στη διαδικτυακή του συζήτηση με τους παίκτες της EuroLeague.

Μια διαδικτυακή συζήτηση με αθλητές της διοργάνωσης είχε την Τρίτη (8/9) ο Ζόρντι Μπερτομέου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague εξήγησε στους παίκτες, στους πρωταγωνιστές δηλαδή, πως κάνει τα πάντα για να διεξαχθεί η σεζόν 2020/21 κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες την ώρα που ο κορονοϊός συνεχίζει να καλπάζει, εξηγώντας φυσικά πως είναι πιθανό η αγωνιστική περίοδος να επηρεαστεί από την πανδημία.

"Πιθανότατα δεν θα δούμε μια τέλεια σεζόν, θα είναι σίγουρα διαφορετική, πρώτα απ' όλα όμως θα πρέπει να παίξουμε. Ξέρουμε ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως σύντομα θα δούμε κόσμο γεμάτο πάθος στα γήπεδα, κόσμο που θα απολαύσει το παιχνίδι" ήταν μερικά από τα λόγια του Μπερτομέου, που προσπαθεί να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στους αθλητές, να τους ακούσει και μαζί τους να βελτιώσει το προϊόν με στόχο μεγάλα βήματα στη διάρκεια της επόμενης πενταετίας.

 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.