EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Καταπληκτική εμπειρία η πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην εμπειρία του με την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί στο Champions League, τονίζοντας πως ήταν μία καταπληκτική εμπειρία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι προπονητές των δύο ομάδων, με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει την Ούνικς Καζάν με 70-62.

Γιώργος Μπαρτζώκας (Μπαρτσελόνα): "Πέρα από την νίκη μας στο μπάσκετ, θα ήθελα να πω πως παρακολούθησα από κοντά το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί και ήταν μία καταπληκτική εμπειρία ο τρόπος που προκρίθηκε. Εύχομαι τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική ομάδα στην συνέχεια της στην Ευρώπη. Ήμουν ευτυχής που είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω ένα τόσο σπουδαίο και εκπληκτικό παιχνίδι. Ήταν φανταστικό. Ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία, με συναρπαστική εξέλιξη. Μοναδικό συναίσθημα.

Όσον αφορά το παιχνίδι μας, ήταν σημαντικό για εμάς, γιατί είμαστε σε μία περίοδο που θέλουμε το αποτέλεσμα, "διψάμε" για νίκες. Ήμασταν σοβαροί για τρία δεκάλεπτα. Η Ούνικς έβαλε αρκετά τρίποντα, είχε ποσοστό περίπου 50% και αυτός κάπως μας ζόρισε. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις με 20 και 25 πόντους κάθε φορά, αλλά έχω πει στους παίκτες μου πως πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Δεν πρέπει να χαλαρώνουν, δεν γίνεται να χάνουν εύκολα λέι-απ. Θέλουμε νίκες για να αποβάλουμε την πίεση που υπάρχει. Είναι μία νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση".

Εβγένι Πασούτιν (Ούνικς Καζάν): "Ήταν ένα δύσκολο μας για εμάς, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Παίξαμε χωρίς τον Λάνγκφορντ, τους αφήσαμε να βάλουν αρκετά εύκολα λέι-απ και επικεντρωθήκαμε στους σουτέρ τους. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους Ράις, Κόπονεν και Τόμιτς. Μας κόστισαν τα 18 λάθη που κάναμε στο ματς. Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά, πιο σκληρά και να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Μόνο έτσι θα πάρεις νίκες σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Ο Λάνγκφορντ έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Υπήρχε ενδεχόμενο να παίξει, δοκίμασε, αλλά συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και αποφάσισα να μην παίξει.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ