EUROLEAGUE

Μίλερ και Τσίρμπες τον στέλνουν στο TOP-16!

Μίλερ και Τσίρμπες τον στέλνουν στο TOP-16!

Απίστευτα πράγματα από τους Κουίνσι Μίλερ και Μάικ Τσίρμπες στο Βελιγράδι. Το δίδυμο του Ερυθρού Αστέρα οδήγησε τους Σέρβους στη νίκη επί της Χίμκι με 96-91, μια εβδομάδα μετά από τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε της Χίμκι με 96-91 στην κατάμεστη Hala Pionir και εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες μετά από τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι!

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του αγώνα

Οι Σέρβοι του Ντέγιαν Ράντονιτς φουλάρουν για την ολική ανατροπή στον β' γύρο της Euroleague, έχοντας πλέον ρεκόρ 4-4 στον Α' όμιλο.

Ο άλλοτε ΝΒΑer Κουίνσκι Μίλερ έκανε τη διαφορά για τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά. Ολοκλήρωσε το ματς με 25 πόντους (5/5 βολ., 7/10 δίπ., 2/9 τρίπ.) συν 7 ριμπάουντ σε 36'22" ενώ ο απολογισμός του στο τελευταίο λεπτό ήταν δυο καρφώματα, μια ασίστ κι ένα εντυπωσιακό μπλοκ στον Τοντόροβιτς που "κλείδωσαν " τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα!

Μεγάλη εμφάνιση και από τον Μάικ Τσίρμπες. Ο Γερμανός σέντερ είχε 27 πόντους με 9/9 βολές, 9/12 δίποντα, συν 7 ριμπάουντ σε 28'51", κάνοντας τη διαφορά στις δυο ρακέτες. Παρεμπιπτόντως, η Zvezda είχε ηττηθεί με 27 πόντους στη Μαδρίτη (98-71) και 38 πόντους στη Μόσχα (91-53), στους αγώνες του α' γύρου απέναντι σε Ρεάλ και Χίμκι αντίστοιχα! Την τελευταία εβδομάδα τις κέρδισε και τις δυο στο Βελιγράδι!

Για την Χίμκι, ο Αλεκσέι Σβεντε είχε 28 πόντους με 4/5 βολές, 6/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 6 ασίστ ενώ ο Πέτερι Κόπονεν πρόσθεσε 16 πόντους.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ