EUROLEAGUE

Με πολλά προβλήματα για το 1-1 ο Ολυμπιακός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο χτυπημένος από τραυματισμούς Ολυμπιακός υποδέχεται ξανά την Ζάλγκιρις (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας να φέρει στα ίσα την σειρά.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και ο Γιώργος Μπόγρης έχουν ήδη τεθεί εκτός. Η συμμετοχή των Κώστα Παπανικολάου και Γιάνις Στρέλνιεκς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή . Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει την πολυτέλεια να τα σκεφτεί όλα αυτά. Έχοντας ηττηθεί στον πρώτο αγώνα της σειράς από την Ζάλγκιρις (87-78), οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν σήμερα (20/4) να φέρουν την σειρά στα ίσα (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Οι τελευταίες δύο μέρες δεν ήταν εύκολες στον Ολυμπιακό, με τα μαντάτα από το "μέτωπο" των τραυματιών να έχουν φέρει μία απαισιοδοξία. Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει ωστόσο ότι δεν τους αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσουν, όσο άσχημα κι αν δείχνουν τα πράγματα. Στο κατάμεστο ΣΕΦ (έχει ήδη ανακοινωθεί ήδη sold out) οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να βρουν απάντηση στον φετινό τους κακό δαίμονα, αφού η Ζαλγκίρις έχει κερδίσει και τις τρεις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς. η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μπασκόνια (20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr). Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει το προβάδισμα με 1-0 στην σειρά και θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα προς το Final Four του Βελιγραδίου, με την - χωρίς Τζέισον Γκρέιντζερ - Μπασκόνια να επιθυμεί να κάνει το "μπρέικ" και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην σειρά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ