EUROLEAGUE

Με Καλάθη και Σπανούλη οι αριθμοί της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague

Με Καλάθη και Σπανούλη οι αριθμοί της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague
EUROKINISSI

H EuroLeague παρουσίασε τους αριθμούς που ξεχώρισαν την 17η αγωνιστική, όπου και στάθηκε στο νέο double-double του Καλάθη, τα τρίποντα του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και το παραγωγικότατο δεκάλεπτο της Μπασκόνια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μία αγωνιστική γεμάτη ρεκόρ ήταν η 17η της EuroLeague. Η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε τους αριθμούς που ξεχώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική, στεκόμενη λίγο παραπάνω στους Νικ Καλάθη και Βασίλη Σπανούλη.

Η EuroLeague στάθηκε στο γεγονός ότι ο Καλάθης έκανε double-double στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα , έχοντας 17 πόντους και 12 ασίστ, αφού αυτή ήταν η 5η φορά που είχε διψήφιο νούμερο σε δύο διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες, περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη φέτος στην διοργάνωση.

Η EuroLeague στάθηκε ακόμα και στο σπουδαίο επίτευγμα του Σπανούλη, ο οποίος στην ήττα του Ολυμπιακού στην Μπασκόνια ξεπέρασε τον Γιάκα Λάκοβιτς στην λίστα με τους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της διοργάνωσης και πλέον είναι μόνος του στην 4η θέση. Όπως μόνος του στην 5η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ στην ιστορία της διοργάνωσης είναι πλέον ο Άντε Τόμιτς.

Τέλος, η διοργανώτρια αρχή έκανε ξεχωριστή αναφορά και στο... εξωγήινο τρίτο δεκάλεπτο της Μπασκόνια κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν οι Βάσκοι σημείωσαν 36 πόντους, στον δρόμο για μία εύκολη νίκη .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ