EUROLEAGUE

Με Καλάθη και Παππά τα καλύτερα νικητήρια καλάθια της EuroLeague

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / ÊÁËÁÈÇÓ(Ê) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / ÊÁËÁÈÇÓ(Ê) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης και ο Νίκος Παππάς βρίσκονται στη δεκάδα με τα καλύτερα νικητήρια καλάθια της EuroLeague, χάρη στα σουτ που έβαλαν με Ζάλγκιρις και Φενέρμπαχτσε. Δύο φορές ως θύμα ο Ολυμπιακός στη λίστα (VIDEO).

Η EuroLeague παρουσίασε τα δέκα σπουδαιότερα καλάθια που έδωσαν νίκη τη φετινή σεζόν, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να έχει διπλή εκπροσώπηση. Το buzzer beater του Νικ Καλάθη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις και το μεγάλο τρίποντο του Νίκου Παππά στη μονομαχία με τη Φενέρμπαχτσε κέρδισαν από μια θέση στη δεκάδα, με το πρώτο μάλιστα να δεσπόζει στο Νο1.

Από τις ομάδες που είχαν επίσης έντονη παρουσία ήταν η Ζάλγκιρις χάρη στους Εντγκάρας Ουλανόβας και Παούλιους Γιανκούνας, με τον Ολυμπιακό να έχει διπλή παρουσία ως... θύμα, απέναντι σε Ουνικάχα Μάλαγα (εκτός) και Ζάλγκιρις.

Δείτε τις δέκα φάσεις που ξεχώρισε η EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ