EUROLEAGUE

Marca: "Ο Ουίλτζερ ακύρωσε κάθε υποψία για biscotto"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η "Marca" πήρε πίσω τα περί... "biscotto" στο Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις και το στηρίζει στο καλάθι του Ουίλτζερ που έστειλε το ματς στην παράταση. (VIDEO)

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις απασχολούσε έντονα και τα Μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας αφού από το αποτέλεσμα του θα κρινόταν εάν θα είχε πλεονέκτημα έδρας στα play offs ή όχι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Τις προηγούμενες ημέρες η Marca ειχε αναφερθεί εκτενώς στο ενδεχόμενο ενός biscotto. Δηλαδή, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να "συνεργαστούν" για να έχουν και οι δύο πλεονέκτημα έδρας!

Μόνο που οι Ισπανοί μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις, παρότι τελικά οι λαβωμένοι (χωρίς τέσσερις παίκτες) Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν, είχαν διαφορετική άποψη.

Χαρακτηριστικά το κείμενο της Marca αναφέρει: "Σε ένα παιχνίδι περικυκλωμένο με υποψίες σχετικά με ένα πιθανό ελληνικό "biscotto", ο Ολυμπιακός απέτυχε κόντρα στην Ζάλγκιρις και άφησε τη Ρεάλ στην πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου και χωρίς πλεονέκτημα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Οι Έλληνες παρά το γεγονός ότι είχαν σημαντικές απουσίες όπως αυτή του Πρίντεζη, κατάφεραν να κυριαρχήσουν για σχεδόν τρία δεκάλεπτα. Παρ' όλα αυτά, σε ένα σπουδαίο τέταρτο δεκάλεπτο, η Ζάλγκιρις όχι μόνο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά και να περάσει μπροστά στο σκορ δείχνοντας ότι θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος για τα play offs. Ο Ουίλτζερ με ένα καλάθι στο τέλος κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση διώχνοντας έτσι κάθε υποψία για "μπισκότο".

Στην παράταση ο Σπανούλης ήταν άστοχος και οι Λιθουανοί ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη στο ματς λίγο πριν τα play offs. Η ήττα του Ολυμπιακού παίζει μεγάλο ρόλο για τα προημιτελικά αφού μπορεί να τον οδηγήσει στο δρόμο της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια να πέσει πάνω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4. Η νίκη της ομάδας του Λάσο θα τους δώσει την τρίτη θέση. Η ομάδα της Αθήνας θα έχει το βλέμμα της στραμμένο στην Μαδρίτη για να της γίνει η χάρη που δεν ήταν ικανή να κάνει μόνη της".

Marca: "Ο Ουίλτζερ ακύρωσε κάθε υποψία για biscotto"

Δείτε το εντυπωσιακό κάρφωμα του Ουίλτζερ που έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ