EUROLEAGUE

Λο: "Προσπαθήσαμε, αλλά είχαν απάντηση τα μεγάλα σουτ"

Λο: "Προσπαθήσαμε, αλλά είχαν απάντηση τα μεγάλα σουτ"
INTIME SPORTS

Ο Έισι Λο μίλησε στο Sport24.gr για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στα εύστοχα σουτ των Ισραηλινών.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 73-67 για την 12η αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι Ισραηλινοί επωφελήθηκαν από το κακό πρώτο ημίχρονο των "ερυθρολεύκων", δημιούργησαν διαφορά 18 πόντων (23-41) και κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι...

Ο Έισι Λο μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του, το πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια των Πειραιωτών να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς πάντα οι Ισραηλινοί έβρισκαν λύσεις με κάποιο σουτ.

" Παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια, δεν παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε πρόβλημα απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία το εκμεταλλεύτηκε αυτό και κατάφερε να πάρει σημαντική διαφορά από εμάς", δήλωσε αρχικά ο Έισι Λο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Εμείς προσπαθήσαμε να τρέξουμε με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση, αλλά όποτε πηγαίναμε και ήμασταν κοντά για να τα καταφέρουμε, εκείνοι πάντα είχαν "απάντηση" με ένα μεγάλο σουτ".

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού στη συνέχεια αναφέρθηκε στο "κλειδί" του αγώνα: " Θεωρώ ότι η ενέργεια που δεν είχαμε ήταν το "κλειδί". Είμαστε καλύτερη ομάδα από ότι δείξαμε σήμερα. Θα πρέπει να μείνουμε, όμως 40 λεπτά σε υψηλό επίπεδο και όχι για ένα ημίχρονο. Ο αντίπαλος το εκμεταλλεύεται αυτό, επωφελείται για να κάνει το παιχνίδι του".

Τέλος, ο Έισι Λο μίλησε για τα δύο παιχνίδι που απομένουν μέχρι το τέλος του "Top-16" και την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας: " Θέλουμε να είμαστε μέσα... Έχουμε παίξει πολύ καλά εκτός έδρας φέτος, σχεδόν όπως έχουμε παίξει στην έδρα μας.

Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φτάσουμε στον στόχο μας. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι για να αλλάξουμε την κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ