EUROLEAGUE

LIVE Streaming: Οι δηλώσεις του Πεδουλάκη

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρακολουθήστε LIVE με ήχο και εικόνα τις δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη και του Αΐτο Ρενέσες από το ΟΑΚΑ, λίγη ώρα μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την Άλμπα Βερολίνου.

Η Άλμπα Βερολίνου επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού ( 106-105), για να φέρει ακόμη περισσότερο προβληματισμό στο στρατόπεδο του τριφυλλιού, τέσσερις ημέρες μετά την ήττα - αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρακολουθήστε LIVE με ήχο και εικόνα από την Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ τις δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη και του Αΐτο Ρενέσες.

Ο Πεδουλάκης ανέφερε: "Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνα, αλλά ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση".

-Η εικόνα της ομάδας χάλασε λόγω και του αποκλεισμού από τον Προμηθέα;

"Δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας. Η Άμπα έβρισκε εύκολα σουτ, δεχτήκαμε 20 πόντους στο ένας εναντίον ενός. Έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στο δεύτερο ημίχρονο στην επίθεση".

Για την ίδια πεντάδα στις παρατάσεις:

"Δεν μπορούσαν τα γκαρντ να κρατήσουν στο ένας εναντίον ενός. Ανεβάσαμε τους ψηλούς για να σταματήσουν το ένας με έναν. Δεν έχουμε άλλα αθλητικά παιδιά να παίξουν αυτό το πράγμα".

Για το τι θέλει να αλλάξει στη συνέχεια:

"Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το παιχνίδι που έγινε. Δεν θέλω να μπω σε άλλη συζήτηση".

Ο Ισπανός προπονητής της Άλμπα είπε νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου: "Στην αρχή δεν είχαμε πίεση για να κερδίσουμε καθώς ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Γι αυτό κιόλας είχαμε πολύ καλά ποσοστά. Αποκτήσαμε σταδιακά την πίστη για νίκη, γιατί μας έβγαινε το παιχνίδι.

Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία νίκης σε κάθε παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι θα πάμε στα playoffs, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλεύουμε για κάθε νίκη. Προσπαθούμε να παίξουμε ελεύθερα στην επίθεση και με ενέργεια στην άμυνα. Ίσως να μην είναι σημαντικό για την πρόκριση στα playoffs, αλλά είναι κάτι που μας αρέσει να κάνουμε και το αγαπούν κι οι φίλαθλοί μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ