EUROLEAGUE

Λάσο: "Θλιβερή και καταδικαστέα η επίθεση στους διαιτητές"

Madrid's coach Pablo Laso looks at his players during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Madrid's coach Pablo Laso looks at his players during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε για την επίθεση στο ταξίδι που μετέφερε τους τρεις διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα.

Μετά την ανακοίνωση της EuroLeague αλλά και αυτή του Συνδέρμου Προπονητών της διοργάνωσης, για την επίθεση στο ταξί που μετέφερε τους διαιτητές του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε και ο Πάμπλο Λάσο παραμονές του αγώνα της Δευτέρας (24/2) ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της "βασίλισσας" μίλησε στην ιστοσελίδα " planetacb" και σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν έχει χαθεί η μαγεία του αθλήματος σε βαθμό που να γίνεται επίθεση σε διαιτητές μετά από μία ήττα, απάντησε: "Πρόκειται για κάτι θλιβερό και καταδικαστέο, που αν είχε συμβεί σε έναν παίκτη ή προπονητή θα λέγαμε ότι έχουμε τρελαθεί όλοι., αλλά το ίδιο ισχύει και για τους διαιτητές. Ένας διαιτητής δεν κερδίζει, δεν χάνει, είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Είναι κάτι άσχημα για όλους και οφείλουμε να το καταδικάσουμε. Ελπίζω ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και ότι εκεί θα μείνει χωρίς να ξεφύγει παραπάνω η κατάσταση".

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ