EUROLEAGUE

Λάσο: "Ο πρώτος στόχος επετεύχθη"

Λάσο: "Ο πρώτος στόχος επετεύχθη"

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα με εντυπωσιακή εμφάνιση. Οπότε ο Πάμπλο Λάσο είχε παραπάνω από έναν λόγους να είναι χαμογελαστός, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε πολύ γρήγορα πίσω της την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ, για να πάρει ξεκούραστη εντός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα . Οι "μερένγκες" εξασφάλισαν πολύ γρήγορα την παρουσία τους στα playoffs, με τον Πάμπλο Λάσο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το έως τώρα αποτέλεσμα:

"Πιστεύω πως παίξαμε αρκετά καλά στην επίθεση, έχοντας πολύ καλή απόδοση. Διατηρήσαμε τον υψηλό ρυθμό μας, όπως ακριβώς θέλαμε δηλαδή. Δεν σταματήσαμε να παίζουμε με ένταση. Παραμένουμε στην κορυφή της κατάταξης, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο πρώτος μας στόχος ήταν η είσοδος στα playoffs κι επετεύχθη. Τώρα απλά στοχεύουμε στο πλεονέκτημα έδρας, που είναι ο επόμενος στόχο μας".

Από την πλευρά του, ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε ότι " η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε εντυπωσιακά απόψε, ενώ εμείς κάναμε το χειρότερο αμυντικό μας παιχνίδι στο α' μέρος. Αυτό τους έδωσε μεγάλο προβάδισμα στη διάρκεια της αναμέτρησης, μαζί με καλύτερη αυτοπεποίθηση. Είπα στους παίκτες μου μετά το α' δεκάλεπτο πως θα πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, αλλά αυτό δεν ήταν εύκολο να συμβεί με τον ρυθμό που είχε αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, αλλά οι αντίπαλοί μας ήταν εντυπωσιακοί. Έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οπότε έχω στο μυαλό μου κι αυτό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ