EUROLEAGUE

Λάσο: "Κυριαρχήσαμε σε πολλά κομμάτια"

Λάσο: "Κυριαρχήσαμε σε πολλά κομμάτια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την κυριαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, την ώρα που ο Ντέιβιντ Μπλατ έβγαλε το καπέλο στη "Βασίλισσα".

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε για δεύτερη φορά την Νταρουσάφακα στην Volkswagen Arena, για να "τσεκάρει" το εισιτήριο για το Final Four.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος από την πρόκριση της ομάδας του, εξηγώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης πως " ελέγξαμε τον ρυθμό απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα, που τρέχει συνέχεια το γήπεδο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν στο +7, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά. Συνεχίσαμε με το ίδιο μοτίβο σε όλο το παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα πλησίασε στο σκορ στο τέλος, αλλά αυτό ήταν κάτι που περιμέναμε. Αν κοιτάξει κάποιος τα στατιστικά, θα δει ότι κυριαρχήσαμε αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο, σε κάθε κομμάτι του αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε πως " αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πάμπλο Λάσο. Ξέρω πολύ καλά το συναίσθημα της πρόκρισης. Είναι μεγάλη η επιτυχία για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον προπονητή της".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ