EUROLEAGUE

Λάσο: "Ξεφύγαμε χάρη στην άμυνά μας"

Λάσο: "Ξεφύγαμε χάρη στην άμυνά μας"

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ικανοποιημένος από την ετοιμότητα των παικτών του, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ αποθέωσε τον Σέρχιο Γιουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην κορυφή της κατάταξης, κερδίζοντας με σχετική άνεση την Νταρουσάφακα. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο στηρίχθηκε στον Σέρχιο Γιουλ για να πανηγυρίσει μια ακόμη εντός έδρας νίκη στον δρόμο προς την πρωτιά στη regular season, με τον προπονητή της ισπανικής ομάδας να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα:

" Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε από το πρώτο λεπτό, νομίζω ότι η πρώτη περίοδος ήταν το κλειδί. Πήραμε το προβάδισμα χάρη στην καλή μας άμυνα, βρήκαμε καλά σουτ και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είναι πάντα επικίνδυνο όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες που σουτάρουν καλά και είναι ικανές στο "ένας εναντίον ενός". Είμαστε ώριμη ομάδα, μπορούμε να βρούμε τη λύση στη διάρκεια των αγώνων. Η αποψινή αναμέτρηση ήταν απαιτητική, οπότε χρησιμοποιήσαμε περισσότερους παίκτες".

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ εξήγησε ότι " όταν μια ομάδα σουτάρει με τα ποσοστά της Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολο να νικήσεις. Ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Δεν είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά στο α' δεκάλεπτο, κι αυτό μας έβαλε σε πολύ δύσκολη θέση. Από εκεί και πέρα βελτιώσαμε την ανταγωνιστικότητά μας, αλλά δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό για να έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Ο Σέρχιο Γιουλ ήταν εντυπωσιακός, κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που παίζει έτσι. Ειδικά απόψε όμως, ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ