EUROLEAGUE

Λαμόνικα στο ΣΕΦ, Πουκλ στο ΟΑΚΑ

Λαμόνικα στο ΣΕΦ, Πουκλ στο ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Πουκλ και ο Λουίτζι Λαμόνικα θα είναι οι δύο πρώτοι διαιτητές στα παιχνίδια των "αιωνίων" για τα playoffs σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.

Τα Game 1 των playoffs της EuroLeague ολοκληρώθηκαν, με τη Φενέρμπαχτσε να είναι η μοναδική ομάδα που "έσπασε" το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου της. Ο Παναθηναϊκός Superfoods "πέταξε στα σκουπίδια" τη δυνατότητα να κρίνει τη σειρά στο γήπεδό του, με αποτέλεσμα να καλείται να βγάλει τουλάχιστον ένα "διπλό" στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να παραμείνει στο κόλπο για την πρόκριση στο Final Four.

Η EuroLeague ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων των Game 2 των playoffs, με τους Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) να είναι οι τρεις διαιτητές στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς -με τους δύο πρώτους να είναι μέλη της τριάδας στο Game 1 του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. Την Παρασκευή (21/4, 21:00) στο ΣΕΦ θα σφυρίξουν οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μιγκέλ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Αμίτ Μπάλα (Ισραήλ).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ