EUROLEAGUE

Ξέσπασμα του Ντιλέινι εναντίον της EuroLeague: "Μιλάμε για αστειότητα"

EUROLEAGUE /  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οργισμένος ο Μάλκολμ Ντιλέινι από την επιθυμία της EuroLeague να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο Αμερικανός εξήγησε γιατί αυτό θα έπρεπε να είναι ένα σενάριο που θα έπρεπε να έχει ήδη αποκλειστεί.

Η τηλεδιάσκεψη των μετόχων της EuroLeague , δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα το μεσημέρι της Τετάρτης (25/3). Συμφώνησαν ότι θα τα ξαναπούν όταν εξελίξεις το επιτρέψουν, συμφώνησαν πως στόχος είναι να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν, συμφώνησαν για κάτι που οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης θα έπρεπε να έχουν άποψη. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι ένας από τους μπασκετμπολίστες που παίρνουν θέση για ζητήματα όπως αυτό και αυτό έκανε για ακόμα μία φορά στον λογαριασμό του στο Twitter.

" Μιλάμε για αστειότητα. Το καταλαβαίνετε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε καραντίνα δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ; Ακόμη κι αν γυμνάζεται, δεν μπορεί να σουτάρει μετά από έναν μήνα. Αλήθεια, η Ένωση των Παικτών και κάποιοι μπασκετμπολίστες το ξεκαθαρίζουν αυτό; Δεν είμαι σίγουρος ότι κάποιος που δεν είναι αθλητής αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι να επιστρέψεις σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση μετά από μία ή δύο εβδομάδες. Μετά από έναν μήνας και ακόμη περισσότερο καιρό χωρίς να έχεις ακουμπήσει μπάλα, χρειάζεσαι πολύ μεγαλύτερο διάστημα για να είσαι ξανά έτοιμος για αγώνα. Ειδικά για να είσαι ανταγωνιστικός σε ματς playoffs ή ματς τίτλων. Είναι αδύνατο. Όλες αυτές οι συσκέψεις και ουδείς ασχολήθηκε με την υγεία και την ασφάλεια των παικτών, η Φενέρμπαχτσε ανάγκασε τους παίκτες της να αγωνιστούν και είδατε τι έγινε . Οι παίκτες και οι οικογένειές τους εκτέθηκαν σε ρίσκο και ακόμη μιλάμε για να τελειώσει η σεζόν " ήταν τα σχόλια του Αμερικανού γκαρντ.

Θυμίζουμε πως ο Ντιλέινι αποχώρησε από τη Βαρκελώνη για τις ΗΠΑ χωρίς να έχει την άδεια της ομάδας του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ