EUROLEAGUE

Ξεκινάει το Euroleague Fantasy Challenge

Ξεκινάει το Euroleague Fantasy Challenge

Για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, το Euroleague Fantasy Challenge είναι έτοιμο να βάλει στο κλίμα όλους τους φίλους της Euroleague. Μπείτε στο παιχνίδι, γίνετε προπονητές και διεκδικήστε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Για μία ακόμη χρονιά (12η συνεχόμενη), το Euroleague Fantasy Challenge είναι έτοιμο να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων των φίλων της Euroleague. Οι φανατικοί του παιχνιδιού ξέρουν καλά περί τίνος πρόκειται, οι νέοι θα μπορέσουν να δουν από κοντά πως είναι να παλεύεις για να γίνεις ο επόμενος Πρωταθλητής Ευρώπης.

Τα βραβεία πολλά, ο ανταγωνισμός κάτι παραπάνω από υψηλό, αλλά η ικανοποίηση του να βλέπεις την ομάδα σου στην κορυφή δεν συγκρίνεται με τίποτα. Μέσα σε όλα προσθέστε κάτι ακόμη: το μεγάλο βραβείο είναι η παρουσία στο Final Four της Euroleague, που θα διεξαχθεί ξανά στο Βερολίνο.

Για να πάρετε μια γεύση όσων μπορείτε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, ο πιο ακριβός πόιντ γκαρντ του Euroleague Fantasy Challenge είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς (90 πόντοι), ενώ ακολουθεί ο Ταϊρίς Ράις (84 πόντοι). Για τη θέση "2" δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ αφού στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης (με 90 πόντους), με τον Νάντο Ντε Κολό και τον Ρούντι Φερνάντεθ να βρίσκονται στη δεύτερη θέση (με 85 πόντους).

Θυμίζουμε πως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η εγγραφή και εν συνεχεία να διαλέξετε τους δέκα (10) παίκτες της ομάδας σας, έχοντας στην τσέπη μπάτζετ 500 πόντων. Οι επιλογές πρέπει να είναι προσεκτικές, οι αλλαγές επιτρέπονται καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε θα μπορείτε να διορθώσετε το ρόστερ σας και να το διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε, ανά πάσα στιγμή.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ