EUROLEAGUE

Κρστιτς: "Δεν επετράπη στις ομάδες να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την EuroLeague"

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νέναντ Κρστιτς μίλησε για την απόφαση της EuroLeague να μην αλλάξει σύνθεση την επόμενη σεζόν, με τη Βίρτους Μπολόνια και την Παρτίζαν να είναι οι ομάδες που "φωνάζουν" περισσότερο γι' αυτό.

Η απόφαση της EuroLeague να διατηρήσει αναλλοίωτη τη σύνθεση των ομάδων για το 2020/21 έχει φέρει αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά της Βίρτους Μπολόνια και Παρτίζαν, που φάνταζαν ως τα φαβορί για να βρεθούν στον τελικό και να πάρουν τα δύο εισιτήρια που προβλέπονταν από το EuroCup.

Ο κορονοϊός άλλαξε άρδην τα δεδομένα όμως, με αμφότερες τις ομάδες να καλούνται να προσπαθήσουν ξανά, από το μηδέν, με φόντο πλέον το 2021/22. Ο Νέναντ Κρστιτς αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση της EuroLeague, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου, τονίζοντας πως οι επενδύσεις που έγιναν έπεσαν... στο κενό.

" Η Βίρτους Μπολόνια και η Παρτίζαν ήταν δύο βασικές υποψήφιες για μια θέση στην EuroLeague. Δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουν το εισιτήριο μέσα στο γήπεδο, από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν. Μπορεί να τα κατάφερναν, μπορεί και όχι. Η ιταλική ομάδα έδωσε πολλά χρήματα γι αυτόν τον σκοπό, κι οι υπόλοιπες έκανα επίσης σημαντικές επενδύσεις για τον ίδιο λόγο. Δόθηκαν χρήματα για έναν συγκεκριμένο λόγο και τώρα όλα τελείωσαν δίχως αποτέλεσμα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νέναντ Κρστιτς, που φόρεσε τη φανέλα της Παρτίζαν για μία τετραετία στο ξεκίνημα της καριέρας του (2000-'04), πριν αρχίσει το ταξίδι του στο ΝΒΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ