EUROLEAGUE

Κριάπα για Ολυμπιακό με τρεις λέξεις: "Τύχη, Σπανούλης, φίλαθλοι"!

Κριάπα για Ολυμπιακό με τρεις λέξεις: "Τύχη, Σπανούλης, φίλαθλοι"!

Ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ, Βίκτορ Κριάπα, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε Ρωσικό μέσο και όταν ρωτήθηκε να περιγράψει τον Ολυμπιακό με τρεις λέξεις χρησιμοποίησε τις εξής: Τύχη, Σπανούλης, φίλαθλοι!

Η ΤΣΣΚΑ ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δε μπορούν να ξεχάσουν το πρόσφατο παρελθόν των δύο ομάδων στην διοργάνωση, όπου ο Ολυμπιακός μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε Final Four (1 σε Τελικό και δύο σε ημιτελικό).

Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ, Βίκτορ Κριάπα, ο οποίος βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας και στα τρία αυτά παιχνίδια. Όταν λοιπόν κλήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ρωσική ιστοσελίδα "Sport-Express" να περιγράψει με τρεις λέξεις τον Ολυμπιακό, η αλήθεια είναι ότι είχε ενδιαφέρον η τοποθέτησή του: " Είναι δύσκολη ερώτηση. Τύχη, Σπανούλης και φίλαθλοι"! Το αν αυτή η ατάκα κρύβει κάποιο υπονοούμενο ή όχι για τις προηγούμενες νίκες του Ολυμπιακού σε βάρος της ΤΣΣΚΑ σαφώς και εναπόκειται στην κρίση του καθενός.

Ο Κριάπα πάντως είπε κι άλλα πράγματα. Υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία " ισορροπημένη ομάδα, με ηγέτες τους Σπανούλη και Πρίντεζη και καλούς ρολίστες όπως ο Παπανικολάου, η οποία είναι πάντα συγκεντρωμένη στα μεγάλα παιχνίδια". Παραδέχθηκε, δε, ότι δεν έχει ξεχάσει την κακή προϊστορία της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό σε Final Four: " Είναι πολύ βασικό να το θυμόμαστε, αλλά να μην ρίξουμε πολύ βάρος σε αυτό. Είναι μία νέα σεζόν και ένα καινούριο Final four. Αν και ο αντίπαλος είναι ίδιος πρέπει να εστιάσουμε αλλού τα συναισθήματά μας. Αυτά θα τα δούμε εκείνη την ώρα βέβαια και είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Οι παλαιότερες αναμετρήσεις μπορούν να δουλέψουν βέβαια ως έξτρα κίνητρο και για τις δύο ομάδες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ