EUROLEAGUE

Κράτησε και τον Παουλί η Γκραν Κανάρια

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Τσάβι Ραμπασέδα η Γκραν Κανάρια κράτησε στο ρόστερ της και τον Οριόλ Παουλί για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρώτος στόχος για τη θέση του προπονητή ο Σάλβα Μαλντονάδο.

Μία ημέρα μετά τον Τσάβι Ραμπασέδα ήταν η σειρά και του δεύτερου από τους τρεις διεθνείς παίκτες της Γκραν Κανάρια να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο λόγος για τον 24χρονο σμολ φόργουορντ Οριόλ Παουλί, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα των Καναρίων Νήσων για άλλα δύο χρόνια, συμπληρώνοντας έτσι εξαετία στο σύλλογο.

Ο Παουλί πήγε στην Γκραν Κανάρια πριν από τέσσερα χρόνια μέσω μεταγραφής από τη Μπαρτσελόνα και παρότι δεν είχε σπουδαία νούμερα στην Liga Endesa, ο Σέρτζιο Σκαριόλο τον προσκάλεσε στην Εθνική Ισπανίας για το τρίτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου του 2019.

Τη σεζόν 2017-18 ο Καταλανός φόργουορντ είχε 5,3 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε περίπου 16 λεπτά κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στο μεταξύ, η Γκραν Κανάρια ψάχνει και τον διάδοχο του Λούις Κασιμίρο στον πάγκο. Σύμφωνα με την As φαβορί για τη θέση είναι ο Σάλβα Μαλντονάδο, προπονητής της Εστουντιάντες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ