EUROLEAGUE

Κουζμίνσκας: "Δεν πρέπει να κοιτάμε την κατάταξη"

Κουζμίνσκας: "Δεν πρέπει να κοιτάμε την κατάταξη"
TWITTER/OLIMPIA MILANO PR

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι έτοιμος για την πρώτη του εμφάνιση με την Αρμάνι Μιλάνο κι ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (21:00) τόνισε πως περιμένει δύσκολο ματς, απέναντι σε μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης.

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στον... πάτο της βαθμολογίας της EuroLeague με ρεκόρ 4-11, ωστόσο έκανε το "μπαμ" με την απόκτηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός θα φορέσει απέναντι στον Ολυμπιακό (21:00, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr) για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδα και σε δηλώσεις που έκανε εξήγησε -μεταξύ άλλων- γιατί άφησε το NBA, ενώ τόνισε πως ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του θα πρέπει να σκέφτονται ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι.

" Το πρώτο μου παιχνίδι με την Ουνικάχα για τη EuroLeague έλαβε ξανά χώρα εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης, επομένως το ματς θα είναι δύσκολο. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην κοιτάμε την κατάταξη", ανέφερε αρχικά ο Λιθουανός φόργουορντ.

" Ήταν κακό το timing στο NBA. Η σεζόν είχε ξεκινήσει ήδη. Καθόμουν δύο μήνες και κουράστηκα να περιμένω. Η Μιλάνο είναι πολύ καλή ευκαιρία. Μίλησα με τον προπονητή. Η ομάδα είναι καλά. Η βασική διαφορά με το NBA έχει να κάνει με την ποσότητα των αγώνων και τον ρυθμό των αναμετρήσεων. Επίσης, είναι διαφορετικοί κάποιοι κανονισμοί, ενώ εκεί σκοράρουν και περισσότερους πόντους", συμπλήρωσε.

Για να καταλήξει: " Θα παίξω δίπλα σε δύο Λιθουανούς (σ.σ. Καλνιέτις & Γκουντάιτις), οι οποίοι θα κάνουν πιο εύκολη την ενσωμάτωση μου. Ωστόσο έχω κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα".

Photo Credits: Twitter/Olimpia Milano PR

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ