EUROLEAGUE

Κορονοϊός: Το Υπουργείο Υγείας της Λιθουανίας ζήτησε αναβολή του Ζάλγκιρις - Αρμάνι

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την αποστολή της Αρμάνι Μιλάνο φοβάται η λιθουανική κυβέρνηση και γι' αυτό ζητά αναβολή στο ματς της Ζάλγκιρις Κάουνας με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα ή διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού και απ' ότι φαίνεται θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη κλιμάκωση. Το Υπουργείο Υγείας της Λιθουανίας ζήτησε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, από τους παράγοντες της Ζάλγκιρις να ζητήσουν αναβολή του αγώνα τους με την Αρμάνι Μιλάνο (28/2 στις 20:00) ή τη διεξαγωγή του κεκλεισμένων των θυρών, καθώς φοβούνται πως η αποστολή της ιταλικής ομάδας μπορεί να φέρει το ιό μιας και τα κρούσματα στο βόρειο μέρος της χώρας είναι εκατοντάδες.

Με απλά λόγια, η κυβέρνηση της Λιθουανίας δεν θέλει να εκτεθούν οι πολίτες της σε οποιονδήποτε κίνδυνο και γι' αυτό πιέζει τη Ζάλγκιρις Κάουνας, οι παράγοντες της οποίας δεν σκοπεύουν να αλλάξουν κάτι στην καθημερινότητά τους πέρα από το να πάρουν κάποια έξτρα μέτρα τα οποία θα ανακοινώσουν την Πέμπτη (27/2). Σίγουρα, πάντως, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς ο χρόνος αρχίζει να πιέζει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αρμάνι Μιλάνο θα πρέπει να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 12 Μαρτίου, ενώ στις 3/3 θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πάμπλο Λάσο να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ